≫ 

Bogoljub emotivan: "Ovakvi trenuci našoj majci daju snagu i sreću koja je pokreće svakim danom"

- Prava ljubav je kad je poštovanje među generacijama uzajamno, razlika je 100 godina između najstarijeg i najmlađeg člana, a ljubav beskonačna.

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Milena Đorđević

Srpski privrednik Bogoljub Karić posvetio je sa svojom suprugom jedan post na Instagramu svojoj majci Angelini kojoj društvo unučića i praunučića daje snagu i sreću koja je pokreće svakim danom.

- Dragi moji, generacije su prolazile, nekoliko kolena, vekova, decenija, godina, ali kad dočekamo da naša MAMA MATI ANGELINA bude tu pored desetine praunučića onda je to za mene ostvaren život i najlepši trenutak kada mogu kao deka da osetim ovu ljubav koju su moji roditelji osetili kad sam ja dobio decu. Danas su Danijelina deca, Filip, Monika i naravno uz Ivana našeg zeta imaju sada i malog Maksima, Sara od naše Ane, i Simonova Simona.

Ovakvi trenuci našoj majci daju snagu i sreću koja je pokreće svakim danom, jer njena deca, unuci i praunuci su razlog i sreća njenog života, napisao je Bogoljub Karić.

 
 
 
View this post on Instagram
Dragi moji, Generacije su prolazile, nekoliko kolena, vekova, decenija, godina, ali kad dočekamo da naša MAMA MATI ANGELINA bude tu pored desetine praunučića onda je to za mene ostvaren život i najlepši trenutak kada mogu kao deka da osetim ovu ljubav koju su moji roditelji osetili kad sam ja dobio decu. Danas su Danijelina deca, Filip, Monika i naravno uz Ivana našeg zeta imaju sada i malog Maksima, Sara od naše Ane, i Simonova Simona. Ovakvi trenuci našoj majci daju snagu i sreću koja je pokreće svakim danom, jer njena deca, unuci i praunuci su razlog i sreća njenog života. Prava ljubav je kad poštovanje medju generacijama je uzajamno, razlika je 100 godina izmedju najstarijeg i najmladjeg člana, a ljubav beskonačna. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić♥️💙😍💜💒😘🎆🎇A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

- Prava ljubav je kad poštovanje među generacijama je uzajamno, razlika je 100 godina između najstarijeg i najmlađeg člana, a ljubav beskonačna.Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić, dodao je Karić uz fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA