≫ 

Ona doji decu i time se hvali na sve strane! Upoznajte ženu kojoj je majčinstvo promenilo život

Intima nje, njenog muža i njihovo dvoje dece uopšte ne postoji

  • 5

Dženi Tamas pre 8 godina je bila alkoholičarka. U veoma teškom stanju krenula je na odvikavanje gde je upoznala svog sadašnjeg muža. Ubrzo se rodila devojčica Lili koja je posle 4 godine dobila sestricu. Dženi ima misiju da ženama pokaže da debelo, nezategnuto i telo puno strija može da bude lepo. Ona takođe promoviše dojenje, a njena starija ćerka se i dalje tako hrani. Ovo ponašanje izaziva kontroverze na društvenim mrežama gde se često cela porodica slika bez odeće.

Da li se Dženi "leči" na društvenim mrežama ili postoji nešto što od nje može da se nauči? Odgovor dajte u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mislimmm

    10. decembar 2019 | 22:08

    Ovo smaranje kao dojenje sad daje deci super moći, i debele žene i zapuštene lepo izgledaju (to je da se uteše), ali mislim da svaka debela žena kada vidi neku zgodnu volela bi da je na njenom mestu a obrnuto nešto ne verujem.

  • Viki

    10. decembar 2019 | 18:44

    Dojenje je pridivan dozivljaj. Dojila sam sina na javnim mestima i zivela sam u zemlji gde je to normalno. Dojila bih ga duze ali on sam je prestao kad je napunio godinu dana.

  • markan

    10. decembar 2019 | 18:36

    svaka cast mama ja nisam doio ni dana moja mama nije imala mleko zato sad mnogo volim zenske grudi naravno prirodne zivela mama koja doji decuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA