"Ako na porođaju nešto krene po zlu i budeš morao da biraš, reci im da spasu mene"

Prijetaljice su bile zgranute zahtevom buduće majke

  • 19

Jedna majka je podelila mišljenja na internetu kada je izjavila da je od supruga na porođaju tražila krajnje neobično obećanje.

Neimenovana majka je na Reditu ispričala svoju sudbinu sa porođaja. Tokom trudnoće, imala je gestacijski dijabetes i zbog toga je morala na carski rez. Porođaj se odigrao pre dve godine, a buduća majka je od supruga tražila da, ukoliko nešto pođe po zlu, traži da prvo spasu nju. Prijateljice su je odmah osudile uz komentar da je na taj način praktično tražila da suprug potpiše smrtnu kaznu za svoje dete.

- Tokom trudnoće bilo je sve u najboljem redu, ali sam zbog gojaznosti u 32 nedelji razvila gestacijski dijabetes. Kada sam saznala da ću se poroditi carskim rezom pre odlaska u bolnicu rekla sam suprugu da ako nešto krene po zlu i da ako bude morao da bira koga će da spasu da izabere mene. On se složio sa mnom i srećom sve se završilo kako treba. Danas imamo dvogodišnju ćerku, napisala je majka koja danas planira drugu trudnoću i istog je stava- Pre bih ostavila ćerku bez brata ili sestre nego bez majke- rekla je.

Porođaj, beba, porađanje, bebe Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP

-Ipak, prijateljice su bile zgrožene mojim zahtevom. Rekle u mi da sam negativna osoba i da treba da razmislim o tome šta govrim. Da li sam negde pogrešila?- pitala se na kraju ova majka.

Jedni su branili majku, a drugi osuđivali.

- Mrzim moderno roditeljstvo u kojem je majka potpuno zapostavljena sa svim njenim potrebama na uštrub bebe- napisala je jedna žena.

- Ako rizikuješ svoj život da bi imala drugo dete zašto jednostavno ne usvojiš jedno- pitao se drugi komentator.

Šta vi mislite, da li je zahtev ove majke skandalozan?

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    4. januar 2020 | 15:48

    Mozda jeste surovo ali je istina i pravilna odluka.

  • Tiši

    4. januar 2020 | 16:31

    Naravno da treba da spasi svoju zenu ukoliko nesto krene po zlu! To je prvo stobsam doktoru rekao na oba zenina porodjaja. Hvala bogu pa je sve proteklo u redu. Jao sto mrzim te nezadovoljne kalasture sto ostavljaku svoje zle komenare po novinama i internutu...! Nabijaju zenana kompleks zbog stomaka, pricaju gluposti! Ko da zene vec nisu dovoljno lude tokom trudnoce! Imam dve cerke i tacno bih sutra dan svoje buduce zetove okacio negde da vise ako bi izabrali dete!

  • majka troje dece.

    4. januar 2020 | 15:27

    jeste surovo ali je prirodno. Majka ce roditi drugo dete za kratko vreme. Jeste da ga nemoze zameniti nijedno drugo ali to je nepisano pravilo i neosudujte majke bez razloga a to pametnjakovici cesto rade .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA