• 17

"Ako na porođaju nešto krene po zlu i budeš morao da biraš, reci im da spasu mene"

Prijetaljice su bile zgranute zahtevom buduće majke

  • 17

Jedna majka je podelila mišljenja na internetu kada je izjavila da je od supruga na porođaju tražila krajnje neobično obećanje.

Neimenovana majka je na Reditu ispričala svoju sudbinu sa porođaja. Tokom trudnoće, imala je gestacijski dijabetes i zbog toga je morala na carski rez. Porođaj se odigrao pre dve godine, a buduća majka je od supruga tražila da, ukoliko nešto pođe po zlu, traži da prvo spasu nju. Prijateljice su je odmah osudile uz komentar da je na taj način praktično tražila da suprug potpiše smrtnu kaznu za svoje dete.

- Tokom trudnoće bilo je sve u najboljem redu, ali sam zbog gojaznosti u 32 nedelji razvila gestacijski dijabetes. Kada sam saznala da ću se poroditi carskim rezom pre odlaska u bolnicu rekla sam suprugu da ako nešto krene po zlu i da ako bude morao da bira koga će da spasu da izabere mene. On se složio sa mnom i srećom sve se završilo kako treba. Danas imamo dvogodišnju ćerku, napisala je majka koja danas planira drugu trudnoću i istog je stava- Pre bih ostavila ćerku bez brata ili sestre nego bez majke- rekla je.

Porođaj, beba, porađanje, bebe

Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP

-Ipak, prijateljice su bile zgrožene mojim zahtevom. Rekle u mi da sam negativna osoba i da treba da razmislim o tome šta govrim. Da li sam negde pogrešila?- pitala se na kraju ova majka.

Jedni su branili majku, a drugi osuđivali.

- Mrzim moderno roditeljstvo u kojem je majka potpuno zapostavljena sa svim njenim potrebama na uštrub bebe- napisala je jedna žena.

- Ako rizikuješ svoj život da bi imala drugo dete zašto jednostavno ne usvojiš jedno- pitao se drugi komentator.

Šta vi mislite, da li je zahtev ove majke skandalozan?

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • Vukodlak

    Ne znam oko cega se digla prasina. Zene izvrse kiretazu ,niko ne zna.ova gospodja je iznela svoj stav, koji ona smatra ispravnim. Majke radaju bebane, i one imaju pravo odlucivanja.

  • Mila

    Naravno da je žena u pravu, pa nismo u srednjem vijeku. To ne treba ni dovoditi u pitanje. Ali ne razumijem ni žene koje rizikuju zdravlje i život radi potomstva. Krajnje je sebično rađati siroče radi majčinstva a ne uživati u njemu. Jer je detetu majka najpotrebnija.

  • Petar

    Majka je uvek u pravu ,bez razmisjlanja.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima