≫ 

Ešli Grejem (32) pije kafu dok doji dete: Fotografija koja nikog nije ostavila ravnodušnim

Ešli Grejem je samo jedna od mnogih javnih ličnosti koje podržavaju i zagovaraju dojenje u javnosti

  • 12
Ešli Grejem Printskrin Instagram / ashleygraham

Iako je nedavno postala majka, sudeći po njenom Instagram profilu, 32-godišnja manekenka Ešli Grejem se odlično snašla u svojoj novoj ulozi.

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako je trudnoća uticala na njeno telo, plus-sajz model je sa svima podelila prelep trenutak dojenje bebe - i to u javnosti!

Grejamova je uživala u svojoj popodnevnoj kafi, ali je to nije sprečilo da hrani svog jednomesečnog sina Ajzaka Menelika Đovani Ervina...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Iako su oduvek žene hranile svoju decu u javnosti, te dojenje u kafićima, parkovima, tržnim centrima postaje sve prihvatljivije, pojedinici smatraju da "ovu vrstu intimnosti i, pre svega, konekciju, sa detom treba da zadrži privatnom"

Ispod njene objave smenjivali su se različiti komentari, a svakako "najglasniji" su bili korisnici interneta koji smatraju da je pokazivanje grudi u javnosti sramotno.

- Niko ne bi trebao da doji dete u javnosti sve dok ne prekrije svoje grudi. Poštuj sebe i budi uviđajna prema drugima. To nije prihvatljivo, shvati - napisao joj je jedan ljuti korisnik Instagrama.

- Nije baš sve za deljenje na društvenim mrežama - uživaj u svom detetu - dodao je drugi.

Naravno, njena fotografija je naišla i na divljenje pojedinih mladih mama koje su nedavno prošle kroz fazu dojenja i znaju da se tokom dojenja uspostavlja čvrsta veza između majke i bebe - te ne bi trebalo da nijedna žena bude sputana da uživa u ovoj posebnoj vrsti zadovoljstva.

Ešli Grejam nije prva dama iz sveta poznatih koja je rešila da  nahrani bebu na javnom mestu. Sve veći broj glumica i pevačica je rešilo da promoviše dojenje, a često su u medijima govorile o svom iskustvu...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Supermodel Kendis Svonpul je rado u javnosti pričala kako je dojila svoju bebu, dečaka Anakua...

- Žene koje hrane svoju decu na najprirodniji i najlepši mogući način na svetu uporno se vređaju, verbalno zlostavljaju i izbacuju sa javnih mesta. Nebrojeno puta su me upozorili da bi trebalo bar da se pokrijem, ili još gore, stidim jer sina dojim van moja četiri zida, ali tim istim licemernim ljudima nimalo nije smetalo da me gledaju u toplesu u nekom magazinu. Edukujte se, dojenje nije seksualna stvar - poručila je svojevremeno.

Holivudska glumica Liv Tajler mama je troje dece, a krajem 2016. godine glumica je na svet donela ćerku Lulu Rouz. Kao ni za mnoge dame s ove liste, ni za Tejlorovu dojenje u javnosti ne prestavlja tabu, a fotografije na kojima doji svoju ćerku, rado je postavljala na Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Liv Tyler (@misslivalittle) on

I kanadsku pop zvezdu Alanis Moriset paparaci su često fotografisali dok je dojila svoju decu u javnosti...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on

(Kristina Milošev/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Invisible89

    15. februar 2020 | 16:52

    Pa šta. I treba da doji dete. Dete gladno dete jede 😊 i da pije kafu opet dobro, sme do 3 kafe dnevno kad doji, tako da samo napred... A recimo vidite kako je lepo kad je u kaficu zabranjeno pusenje, mislim da se u nasim kaficima ne bi ni videla na slici od dima..

  • Nikola SRB

    15. februar 2020 | 16:34

    Ili Caj

  • Coa

    15. februar 2020 | 17:27

    I tata bi sine. 😀😀😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA