• 16

Ne može da je pridobije: "Svekrva me mrzi jer veruje da njen sin zaslužuje mnogo bolju suprugu"

Mom suprugu je rekla da malo zarađujem, da nikad ne čistim kuću i da sam lenja...

  • 16
Snaja i svekrva, porodica

Foto-ilustracija: Shutterstock

- Svekrva me mrzi, pa kad joj odemo u posetu u Kragujevac, suprug spava kod nje u stanu, a ja kod drugarice – ispovest započinje Danica (31) iz Beograda.

- Ovo je počelo da me frustrira, jer često ne vidim ostale članove njegove porodice, kao i braću i sestre, jer ih volim i poštujem. Pogotovo mi je zanimljivo kad su svi na jednom mestu, što se retko dešava.

Moj suprug ima 35, a njegova majka 65 godina. Nikad joj se nisam sviđala i to mi je jasno stavila do znanja od početka. Mislim da je sve počelo od toga kad sam joj rekla koliko zarađujem, a moja plata nije nešto čime bih se pohvalila.

Posle razgovora o poslu, čula sam je kako je mom dečku, danas suprugu, rekla da nisam žena za njega. Da malo zarađujem, da nikad ne čistim kuću i da sam lenja. Njega jednostavno nije zanimalo šta ona o meni misli, jer je oduvek znao kakva sam osoba.

Kao što sam već napomenula, ona danas odbija da me vidi. I ja se sad plašim da je vidim jer mi se čini da bi došlo do svađe, budući da se tenzija nagomilala u poslednjih nekoliko godina - završava Danica.

Odgovor: To što dozvoljavate da vas svekrva frustrira znači da propuštate zabavu u familiji. Ona se neće promeniti, ali vi možete naučiti da se njeni stavovi i ponašanje ne odraze na vas. Budite bolja osoba. Budite uljudni, smejte se i ignorišite je.

Da li i vi imate problema sa svekrvom ili taštom? U komentarima nam pišite svoja iskustva.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    Krpu u ruke rode, ne zanovetaj i ne kukaj. Radi i videces kako se postuje. Ne moze da te postuje kad nikad nista skuvala nisi i ocistila, prpsto je sve to 😂

  • Ana

    Moja pokojna svekrva je bila divna zena, izveli smo u slozi 20 godina. I sad mi puno nedostaje

  • Bojana

    Moja svekrva je extra zena,ponasa se prema meni kao prema svom detetu evo vec 12 godina..I ja nju postujem i volim kao svoju majku!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima