≫ 

Supruga Emanuela Makrona podelila svoj najveći strah: U njenoj priči pronaći će se mnoge žene

Posle ove ispovesti, sigurno je da ćete Brižit Makron gledati drugim očima

  • 2
Emauel i Brižit Makron Foto: Profimedia

Brižit Makron (67) otkrila je da se osećala bespomoćno i uplašeno kada je u 21. godini života po prvi put postala majka.

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona iz prvog braka ima troje dece i sedmoro unučića.

U razgovoru za francuski magazin „El“, Brižit je priznala da se po izlasku iz porodilišta pošto je rodila prvo dete osećala „bespomoćno i uplašeno“.

Plašila sam se da neću znati šta bi trebalo da radim sa bebom, plašila sam se da ću uraditi nešto pogrešno. Strahovala sam da će se mom sinu nešto dogoditi. Prve tri nedelje plakao je bez prestanka i danju i noću, i bila sam očajna zbog toga – prisetila se prva dama Francuske.

Prema njenim rečima, u svetu se malo priča o tome koliko su mlade majke uplašene i bespomoćne kada se sa bebom vrate kući.

Kad sam rodila prvog sina i čekala otpust iz bolnice, stajala sam ispred zgrade i čekala supruga da dođe po nas, a zapravo je jedino što sam želela bilo da se okrenem i utrčim natrag u zgradu – bila je iskrena Brižit.

Kada je posle tri sedmice, prestrašena zbog sinovljevog konstantnog plakanja pozvala pedijatra, on ju je uverio da je beba dobro. Tek kasnije je otkrila da je njen sin Sebastijan imao zdravstveni problem koji je rešen operativnim putem. On je danas inženjer i ima 45 godina.

- Biti majka je veoma teško, a o tome se malo govori – konstatovala je prva dama Francuske.

U prvom braku Brižit Makron dobila je i dve kćerke – Lorans koja radi kao kardiolog i Tifani koja radi kao advokat i koja je u srednjoj školi bila u istom razredu sa poočimom Emanuelom Makronom.

Zabranjena ljubav

Melania Trump, Melanija Tramp, Brigitte Macron, Brižit Makron Foto: Tanjug/AP

Par se upoznao kada je Emanuel Makron ima svega 15, a Brižit 39 godina. Upoznali su se u srednjoj školi, gde je Makron pokazao veliko interesovanje za književnost koju je predavala upravo buduća prva dama Francuske. Godinu dana kasnije zbližili su se u dramskoj sekciji koju je vodila upravo Brižit.

Kada su glasine o romansi između maloletnog učenika i udate majke troje dece počele da se šire brzinom svetlosti, Makrona su roditelji poslali u Pariz. Brižitini roditelji preživljavali su pakao zbog osude okoline – tretirani su kao da imaju kugu, ljudi su im zvonili na vrata i izgovarali gadosti o njihovoj kćerki, dobijali su na hrpe pisama uvredljive sadržine...

Ali, privlačnost između para koji je rušio puritanske norme bila je toliko snažna da je na kraju pobedila sve predrasude. Brižit i Emanuel Makron zajedno su od 2007, godinu dana pošto se aktuelna prva dama Francuske razvela od prvog supruga Andrea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5544

    14. septembar 2020 | 11:13

    Prava ljubavBravo,svaka cast!👍👍👍

  • Inverzija

    15. septembar 2020 | 19:23

    Nije se uplašila veze sa nekim ko joj može biti sin! Uplašila se normalnih ,prirodnih stvari koje svakog očekuju ! Mislim da bi svako normalan uplašio kad bi imao 24godine,a njegov budući suprug tek rođen.A,ona prvo dijete dobila u 21-oj godini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA