Trudnica nije htela da se fotografiše, a njen muž ju je zamenio: Slike su ubrzo postale viralne

Hrabrost i originalnost muškarca nasmejala je mnoge ljude na internetu

  • 0
Žena, trudna , beba, livada, porodica, cveće Foto: Pixabay

Sigurno ste na društvenim mrežama videli fotografije trudnica koje nose prelepe haljine i venac cveća u kosi, dok poziraju na prelepim cvetnim livadama. Nekada su takve fotografije imale samo poznate ličnosti, poput Bijonse i Kim Kardašijan, međutim, danas svako ko može da priušti fotografa može da ih dobije. 

Muškarac po imenu Pako i njegova supruga čekaju dete. Kako je njegova lepša polovina u devetom mesecu trudnoće, on joj je ponudio da uradi seriju modernih fotografija, usnimljenih u prirodi, ali ga je ona odbila.

Iako je dugo pokušavao da je ubedi, shvatio je da neće uspeti u tome te je sam nazvao prijatelja fotografa i odlučio da on postane model.

Muškarac je iskoristio svoj pivski stomak za crtanje - na njemu je iscrtao cveće i napisao ime bebe. U skladu sa temom šutinga, Pako je obukao suknju i svezao belu traku oko grudi, a glavu je ukrasio cvetnim rajfom.

Fotografije ovog simpatičnog muškarca je na Fejsbuku objavio autor Martin Vilks, a Pakova hrabrost i originalnost su izmazili osmeh mnogim korisnicima Fejsbuka.

Slike su ubrzo postale viralne na internetu.

Pogledajte fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA