≫ 

45 reči koje su nam potrebnije više nego ikad: U ovim čudnim vremenima ih često zaboravljamo

LjUBAV. JUTRO. ŽELJA.

  • 4
nova godina foto: pixabay.com

Za nama je svakako jedna od najneobičnijih godina u kojoj smo više nego ikad shvatili da se suština života nalazi u malim zadovoljstvima, jednostavnim porukama, pa čak i u jednoj reči.

Sve stane u jednu reč

Reči se sastoje od vibracije i zvuka. Upravo su te vibracije tvorac naše realnosti, pa samim tim i života. Bez reči, misao nikada ne može postati stvarnost. Stoga, ako su naše reči i misli alati pomoću kojih kreiramo život, onda nema sumnje da su najmoćnije oruđe koje posedujemo.

One su potvrda svetu kako vidimo druge, svoj život, pa konačno i sebe. Upravo ta snažna potvrda koju pružaju reči omogućava našim mislima da se manifestuju u stvarnosti. To ujedno znači i da moramo da biramo najbolje reči da bismo imali i najbolji život.

A nekada je zaista dovoljna samo jedna reč da dan, pa čak i život postane lepši.

Šta ako bismo vam rekli da osim vibracije i zvuka, ta reč može imati i ukus?

plazma foto: Sofija J.

Da misli postanu reči prelepog ukusa pobrinuće se brend Bambi koji će iznenaditi sve potrošaće lansiranjem specijalne edicije naše omiljene Plazme od 150g.

Pored tri različita pakovanja, koja će nositi ključne poruke - LJUBAV. JUTRO. ŽELJE, novost je i to što će se u samim pakovanjima na svakom od keksića naći ispis različite reči.

Ukupno će biti 45 različitih reči, po 15 u tri različita pakovanja.

Baš zato što svaki ritual nosi emociju u svojoj suštini i međusobno se razlikuje od osobe do osobe, u 45 reči koje Plazma daje, svoj osećaj ćete moći da opišete tako da sve stane u jednu reč.

Baš zato požurite do vaše najbliže radnje i uzmite svoje omiljeno pakovanje Plazme 150g. Bilo da je to Ljubav, ili Jutro, ili Želje, ne zaboravite da podelite svoje omiljene rutuale putem nekih od kanala Plazme na Instagramu, Fejsbuku, Jutjubu, kao i na www.plazma.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    20. novembar 2020 | 21:07

    Najpotrebnije reči koje veoma malo upotrebljavamo su "hvala, molim i izvini".

  • 7890

    20. novembar 2020 | 22:34

    Ponekad je i blagi osmeh dovoljan, bez reči. Osmehom se mnogo kaže. Ulepša vam dan. Samo treba biti pozitivan.

  • Hrabro srce

    21. novembar 2020 | 01:05

    Divna ideja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA