≫ 

"Vi izgladnjujete decu": Mama objavila sliku užine koju je spakovala deci i našla se na meti kritika

Pokušala je da objasni o čemu se radi

  • 5
užina za decu Printskrin: Facebook

Tema vezana za pravilno vaspitanje i gajenje dece je ona koja uvek može da podeli javnost na društvenim mrežama.

Svaki roditelj misli da zna šta je najbolje za njihovu decu, ali drugi imaju tendenciju da osuđuju metode roditeljstva, te lako dolazi do svađa i uvreda na internetu.

Upravo takva situacija dogodila se nedavno kada je majka dvoje dece iz Amerike na Fejsbuku podelila fotografiju kutije užine za školu koju je za njih pripremila. Jedna pereca, mandarina, pločica čokolade i malo krekera bili su spremni za šestogodišnjeg sina, a za dvogodišnju ćerku spakovala je malo voća, rezanaca, grašak i kukuruz, prenosi "Sun".

Nije trebalo dugo da se drugi roditelji jave i osude je.

- Moja deca bi gladovala kad bih im spakovala ovako malo hrane za ručak - kaže jedna mama s kojom su se drugi odmah složili.

užina za decu Printskrin: Facebook

Zaključili su da je žena izgladnjivala svoju decu, ali je ona brzo objasnila poentu:

- Moja deca idu u školu blizu kuće i nema potrebe da preterujemo s količinom hrane. Za doručak jedu veći obrok, a ove stvari tokom nastave - opravdala se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    13. decembar 2020 | 09:04

    Ja sam u skolu isao bez dorucka ,o uzini ni govora,na odmoru sam gledao djecu kako doruckuju kao izgladnjeli pas lutalica,najgore je bilo sto sam u krevet isao bez vecere,pa mi je dorucak bio jako potreban,a do 3 sata treblo je izdrzati,a cesto ni rucka nije bilo kao u romanu glad od Knut Hamsuna,nekad bi mi pekar dao starog peciva i oci bi mi zasijale od radosti,lagao sam da mi trebaju za kucne ljubimce,bilo me je stid,zar dijete treba biti stid sto je gladno? Nikada u skoli od drugova ,ako bi se i nasao neko da ponudi hranu,nisam uzeo ni parce ni zalogaj...keks strudlu bilo sta,junacki i ponosito sam trpio glad,danas se nadam da nema djece koja praznih stomaka idu u skolu.

  • Ceca

    13. decembar 2020 | 06:47

    Ja uopste ne razumem zasto vecina ljudi voli da objavljuje sve iz svog privatnog zivota...ali bukvalnooo sve, pa u tome idu toliko daleko da mora ceo svet da zna i sta su danas jeli...sacuvaj nas Boze...

  • Ja

    13. decembar 2020 | 00:31

    Izvini a koliko bi to dete trebalo da pojede? u proseku deca su po 5 sati u skoli za 5 sati su mu sasvim dovoljne jedna mandarina i kesica nudli i nesto da gricne pored toga sigurno ima sokic ili vodu... i to dete ima da bude u redu sa kilazom zar treba da napravi nzm ni ja sta da mu rasiri creva kao malom detetu da sutra dan mora sa dijetama ili bude gojazno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA