"Bahata tašta mi je uništila najvažniji dan u životu, moja svadba pretvorila se u njeno venčanje"

Da li je ovo najgora tašta ikada?

  • 3
Svadba Foto: Pixabay

Sukobi na relacijama zet – tašta i snajka – svekrva traju „otkad je sveta i veka“. Iako nam se čini da su oni najčešći (i najžešći!) upravo na našim prostorima, gde su deca mnogo vezana za roditelje (kao i oni za njih), nije retkost ni da u zapadnjačkom svetu roditelji budućih mladenaca „vode glavnu reč“ kad njihovi sinovi i kćerke odluče da započnu zajednički život sa svojom „drugom polovinom“.

O tome svedoči i mladoženja iz SAD, koji je podelio svoje gorko iskustvo na Redditu.

- Moja, sada već bivša tašta, diktirala je bukvalno svaki detalj supruginog i mog svadbenog veselja – ispovedio se nesrećni mladoženja. – Supruga i ja se nismo pobunili i to je bila naša najveća greška. Kad je njena majka odlučila da nam „pomogne“ u organizaciji svadbe, nismo ni slutili na šta je sve spremna. A verujte, bila je spremna na sve...

On navodi da je majka buduće mlade diktirala doslovno svaki detalj u njihovom „najvažnijem danu u životu“: birala je restoran u kom će svadbeno veselje biti održano, bend koji će zabavljati goste, hranu koja će biti služena...

- Čak nisam imao pravo ni na prvi ples sa svojom suprugom, i to je morala da uradi ona – požalio se mladoženja.

Pre toga je držala polučasovni govor, potom je davila goste prikazivanjem snimaka iz detinjstva moje supruge i započela neprimerene priče o tome kako bi njena kćerka i ja trebalo što pre da imamo decu, a onda je mrtva-hladna prišla mojoj ženi i zatražila od nje da zajedno iseku svadbenu tortu! U tom trenutku shvatio sam da to nije moje venčanje, već venčanje moje tašte koja se ludo zabavljala i uživala što je u centru pažnje.

mladoženja Pixabay.com

Ponašanje ponosne majke čija je kćerka „stala na ludi kamen“ nije moglo da promakne ni gostima.

- Svi su bili zgranuti i sablažnjeni. Komentarisali su kako sam odabrao „maminu devojčicu“ za ženu. Kasnije sam i sam to shvatio, kad sam video da moja supruga ne može samostalno da donese nijednu odluku, već za sve mora da pita majku – požalio se muškarac.

Njegova objava nije mogla da prođe nezapaženo.

- Ne postoji žena koju bih toliko voleo da bih dopustio njenoj majci da mi ovako nešto priredi – prokomentarisao je jedan korisnik Reddita.

- Ples mame i kćerke je možda bio sladak, ali sve ostalo je katastrofa – napisao je drugi.

- Nije ni čudo što si se razveo. Trebalo je da povedeš brakorazvodnu parnicu protiv tašte, da utisak bude potpun – prokomentarisao je treći.

Šta biste vi uradili da ste bili na mestu ovog mladoženje? Podelite sa nama kroz komentare!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    16. decembar 2020 | 22:42

    Kao prvo današnji muškarci su papučari a drugo da je sam sa svojom budućom platio svadbu ne bi mu se to desilo. Pare u ruke pa sami organizujte.

  • J....

    17. decembar 2020 | 00:12

    Nije ti tasta kriva sto si ti šmokljan(tako se u srbiji kaze)!!!

  • ✍️

    17. decembar 2020 | 10:00

    Snaje su svetice a svekrve samo ne valaju. Sami platite svadbu organizujete biće sve ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA