Rodila sina pa ćerku odmah dala na usvajanje: Razlog je užasavajuć

Navela da ne može da vodi brigu od dvoje dece

  • 3
Majka i dete Foto: Shutterstock

Jedna žena je otkrila kako je njena sestra dvogodišnju ćerku stavila na usvajanje nakon što je rodila sina, jer "nije mogla da brine o dvoje dece".

Anonimna žena kazala je da je za odluku svoje sestre saznala od porodice, i da je do toga došlo je ona "nije želela ćerku". A, posle čitavog događaja nesrećna tetka se sada bori za starateljstvo nad devojčicom. 

Naime, tokom pandemije anonimna žena rodila je dečaka, a porodica je organizovala poziv preko "Zoom" aplikacije kako bi upoznali novog člana porodice. Kada je srećna tetka zatražila da vidi i devojčicu, odjednom je nastao tajac.

- Moja sestra je vrlo tiho rekla da je nema jer je početkom januara dala ćerku na usvajanje jer nije mogla da brine o dvoje dece - podelila je žena na Redditu.

Ovo šokantno otkriće posebno ju je uznemirilo jer je znala da bi bila najbolja starateljka sestrinoj ćerki.

Majka, postnatalna depresija Foto: Shutterstock

- Trenutno sam trudna, posedujem dom i imam sredstva da odgajam to dete - objasnila je ona i navela da se ovo nikako nije smelo desiti.

Anonimna žena rekla je da je zapravo već započela postupak usvajanja pre nekoliko godina nakon što je doživela nekoliko pobačaja, pa je, kako ističe, i njena sestra mogla da joj poveri brigu o devojčici.

- Znam svoju sestru i znam duboko u sebi da ona jednostavno nije želela ćerku - tvrdi ona.

Bila je depresivna kada je saznala da nosi devojčicu, ali je kada je čula da je trudna sa dečakom bila je oduševljena tokom cele trudnoće, izjavila je ova žena.

- Moja sestra je uvek govorila da želi biti mama dečaka, pa se odrekla ćerke da bi se usredsredila na to.

Pred čitavom njihovom širom porodicom, nesrećna žena izgubila je strpljenje i nazvala je "narcisoidnim kretenom".

Majka i dete Foto: Shutterstock

- Pitala sam je kada bi joj dosadilo novo dete, da li bi se i njega rešila. Nazvala sam je čudovištem što se odrekla sopstvenog nevinog deteta.

Posle saznanja za čitavu situaciju, žena koja je devojčicu dala na usvajanje jednostavno je prekinula svaki kontakt sa svojom porodicom, a nesrećna tetka je odlučila da kontaktira advokata, kao i Dečju službu i lokalne sudove kako bi pokušala da usvoji svoju sestričinu.

- Boriću se protiv svoje sestre za starateljstvo nad njenom decom - bila je dlučna i priznala kako njena sestra ima ne tako sjajnu prošlost u koju je uključeno i korišćenje droga.

Ona se zahvalila svima na društvenoj mreži na savetima i informacijama o tome kako da se izbori za starateljstvo nad dvogodišnjom nećakom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minaaa

    1. april 2021 | 15:59

    Bori se i uzmi devojčicu ti si tetka nedaj da je neko drugi gaji nije to krvno srpstvo luda su vremena a sestru u Laza Lazarević tu joj je mesto

  • Mane

    1. april 2021 | 15:45

    Ona ni o sebi ne moze brinuti a ne o deci...

  • .

    1. april 2021 | 21:58

    Maceha,ne majka....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA