≫ 

Kćerka moli tatu da izgovori ružnu reč, a mama je sabotira: Preslatka devojčica se ipak snašla

Deca nekada nisu svesna šta izgovaraju, ali roditelji su tu da ih usmere na ono što je dobro i ono što nije

  • 1
Dete devojčica pokrivena usta strah Foto: Shutterstock

Deca su poput sunđera. Oni doslovno upijaju sve što vide i čuju od odraslih, zbog čega je važno da roditelji budu dobar primer svojoj deci ako ne žele da odrastaju na pogrešan način.

Biti model lepog ponašanja veoma je važno za decu kako bi odrasla u lepo vaspitane odrasle osobe. Možda zvuči lako, ali ovo je u stvari vrlo težak zadatak.

Ponekad odrasli slučajno izgovore reči koje deca ne bi smela da čuju. Mališani "upijaju" sve što kažu njihovi roditelji ili drugi odrasli u kući, što znači da bi, ako bi čuli da ste izgovorili lošu reč, verovatno pre ili kasnije pokušali da je i oni izgovore naglas.

Preslatka devojčica koja želi da isproba reči koje je upravo čula

Par je na Jutjubu otpremio video koji pokazuje kako se deca lako mogu prilagoditi onome što odrasli govore. Na snimku se vidi slatka devojčica, razbarušene kose, dok razgovara sa mamom koja je iza kamere.

- Tata, mogu li reći ružnu reč? - pita devojčica.

Jasno, izgleda neodlučno dok izgovara ovo.

- Ne, ne možeš reći ružnu reč. To nije lepo - odgovara joj mama.

Međutim, devojčica je bila uporna i zahtevala tatino mišljenje.

- Mogu li pitati tatu? - nastavila je devojčica. Mama je popustila i odobrila.

Mala slatkica sada ponovo pita tatu, ali mama jednostavno ne može da odoli da pita koju lošu reč je htela da kaže njena ćerka.

- Uhm ... s*anje? - ali nevešto je izgovara, tako da reč gubi smisao, ali je mama prepoznala šta je htela da kaže i rekla joj je da to nije lepo.

Ispod ovog video klipa neprestano su komentarisali kako je devojčica pristojna. Izdržala je toliko dugo jer naravno, tata to mora odobriti, zar ne? Odličan posao, dušo!

Video: Oni koji psuju su bolji prijatelji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. april 2021 | 20:34

    Deca sve znaju samo su nemocna,na mudar nacin odlobadjaju sebe da kazu ono sto stariji govore iako znaju i osecaju da to ima negativnu konotaciju,nek su ziva i zdrava ,puno srece i radosti zelim i da budu pravedni i dobri sutra ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA