• 13

Zabranila svekrvi da viđa unuka: Dete dobilo opekotine, jer baka ne veruje u kreme za zaštitu

, Telegraf

Kada je podigla dečakovu majicu, videla je opekotine od sunca

  • 13
Beba, pesak, more, plaža odmor, sunce

Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedna mama podelila je na internetu iskustvo koje je doživela sa svojim sinom (2) i svekrvom. Kako kaže, ona i svekrva su se dogovorile da joj pričuva sina i odvede ga na plažu. Dečaku je obukla majicu i šorts kako ne bi izgoreo i namazala mu kremu za zaštitu od sunca pre nego što je baka došla po njega.

- Stavila sam kremu sa zaštitnim faktorom u njegov ranac i zamolila svekrvu da ga s vremena na vreme namaže. Tog dana sunce je bilo poprilično jako, pa sam joj dodatno napomenula da mu nikako ne skida odeću - napisala je ova mama.

Međutim, kada su se baka i dete vratili sa plaže, žena je ostala u šoku. Njeno dete je zadobilo opekotine od sunca.

- Pitala sam je kako je to moguće i da li mu je mazala kremu - priseća se dečakova mama jedne od velikih trauma koje je doživela.

Kada je podigla dečakovu majicu, videla je opekotine od sunca, pa je zaključila da mu je baka ipak skidala odeću i da i pored njenih molbi nije mazala kremu.

- Ne verujem u te kreme - rekla je dečakova baka.

Beba, sunčanje, plaža, pesak

Foto: Pixabay

Uplašena za život dečaka, mama ga je odmah odvela u obližnju bolnicu. Na sreću, dete se brzo oporavilo zahvaljujući kremama za saniranje opekotina koje mu je lekar prepisao.

U ovoj situaciji žena nije bila ljuta samo na svekrvu već i na svog muža, jer je mislio da je žena preterala sa odlukom da baka više ne može da viđa unuka bez njihovog nadzora.

- Moj muž kaže da sam prezaštitnički nastrojena. Ali, moja odluka je definitivna; njegova majka neće viđati unuka ako suprug ili ja nismo tu - striktna je u odluci ova mama.

Mnoge žene podržale su je u ovoj odluci.

- Vi ste joj verovali, a ona je pokazala nepoštovanje - bio je komentar jedne mame, dok je druga posavetovala šta da kaže mužu:

- Dajte suprugu da pročita koji su rizici od opekotina. Dali ste joj upustva koja bi ona već trebalo da zna.

Neki su je, pak, osudili, smatrajući da je njena odluka o zabrani viđanja bake i unuka radikalna.

- Sigurno je da baka nije želela da naudi unuku, nemojte donositi tako krupne odluke - prokomentarisala je jedna žena.

- Da li biste takvu odluku doneli i da je Vaša majka bila na mestu Vaše svekrve? Rekao bih da je odgovor odričan, za nju biste sigurno našli opravdanja. Da sam na mestuVašeg supruga, dobro bih razmislio da li bih ostao sa Vama u braku - bio je oštar jedan tata.

Šta mislite, da li je ova mama donela ispravnu odluku? Podelite sa nama kroz komentare.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. P

    Nemoze te vi bolje znati steje cud mora i sunca, od mene koi sam svake godine po tri meseca na moru u letnjem periodu.

  • A. P

    Neki komentatori traze od mene objasnjenje. Vrlo kratko majka nije smela da posalje na platu dete po jakom suncu, radi sunca ice i opekotina. Ujutru i uveče. Kraj price.

  • A. P

    Nesto je to drugo u pitanju, a ne dete.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima