≫ 

Buduća mlada zabranila dolazak dece i verenikove bake na venčanje: "Bitnije ti je opijanje od muža"

Ovakva odluka razbesnela je budućeg mladoženju, kao i članove njegove familije

  • 2
Mlada ljuta nevesta angry bride in white wedding dress Foto: Shutterstock

Venčanje je samo po sebi stresno - organizacija proslave "najvažnijeg dana u životu" može da utiče na raspoloženje i zdravlje mladenaca. Buduće mlade su u većini slučajeva pod većim stresom nego mladoženje, jer su još kao male zamišljale svaki detalj savršenog venčanja i ne žele da se dogodi nijedan propust.

Svaka mlada želi da gosti budu zadovoljni, a samim tim i ona, međutim, jedna anonimna mlada iz Britanije je možda malo preterala u svojim zahtevima. Naime, mlada Britanka je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila svoje zahteve za svadbu i istakla da ne želi decu na venčanju, jer će joj, kako kaže, "dečurlija samo smetati".

Ipak, tu nije kraj njenim zahtevima - buduća mlada insistirala je da na svadbu ne dođe ni baka njenog budućeg muža, na šta je javnost burno reagovala. Kako je mlada objasnila, ona ne želi baku i decu na svadbi, jer želi da atmosfera bude slična onoj u noćnim klubovima, pa je zaključila da tu nema mesta za starije i decu.

Ona je istakla da je njen izabranik burno reagovao zbog njenih zahteva, jer ne želi svadbu bez najdražih ljudi u životu - bake i naslednika brojnih članova familije.

- Ljubav tvog života ti kaže da mu je važno da baka dođe na svadbu, a tebi je svejedno, jer su ti zabava i opijanje važniji - napisala je jedna žena.

Zbog ovakve odluke, priznaje buduća mlada, razbeseneo se i njen verenik, a gotovo niko iz njegove porodice više ne komunicira s njom. Ali, uprkos svemu, ova mlada nije promenila mišljenje.

Da li je podržavate ili mislite da je preterala? Podelite sa nama kroz komentare.

Video: Po mladu dolazi bager, svatovi na veselje traktorom: Neobična venčanja u Srbiji hit na mrežama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    1. septembar 2021 | 12:21

    Mnogo je preterala

  • Ccc

    1. septembar 2021 | 14:21

    Slazem se da deca na svadbama samo prave pometnju, ne mogu da stoje u crkvi, dosadno im, ne mogu sedeti dok se jede, trce oko stolova, uznemiravaju svatove,zene ne vole kad im zgaze nove cipele kupljene bas za tu priliku, nerviraju se i tako dalje😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA