3 razloga zašto odabrati kišobran kolica i proizvodi koji će vam olakšati brigu o bebi

Verovatno nećete ni shvatiti koliko je to važno i praktično dok se ne desi

  • 0
Beba u kolicima, kolica Foto: Shutterstock

Kao da činjenica da ćete uskoro postati roditelj nije dovoljno stresna, naročito kada se to dešava po prvi put, već nam dodatni pritisak stvaraju i one “fizičke” pripreme za bebu kao što je nabavka svih potrebnih stvari i opremanje dečije sobe. Kada počnemo da razmišljamo šta nam je sve potrebno, toliko se uspaničimo da bismo se pre, čini nam se, vratili na onaj psihički aspekt pripreme - tu smo makar sami sa sobom, svoj na svome.

Razumemo vas da je sve ovo suviše komplikovano, ali u situacijama kada (prvi put) dočekujete novog člana porodice, najvažnije je razmišljati racionalno i praktično i birati stvari koje će sve učiniti mnogo jednostavnijim. Odličan primer za to su kišobran kolica čiju suštinu lako možete primeniti i na sve ostalo što kupujete za svoje dete.

Ovo su naši razlozi za odabir kišobran kolica:

Kišobran kolica se jednostavno sklapaju

Najveća prednost kišobran kolica leži u tome što mogu da se sklope. Verovatno nećete ni shvatiti koliko je to važno i praktično dok se ne desi da, recimo, negde treba da otputujete. Zahvaljujući mehanizmu sklapanja, koji druga kolica nemaju, kišobran kolica mogu uvek da budu uz vas, gde god da ste, jer nikada ne znate kada će se vaše dete umoriti od šetnje. U tom slučaju, uvek je bolje imati pri ruci kišobran kolica, nego se truditi da u rukama nosite i dete i stvari.

Moguće ih je podešvati

Još jedna prednost kišobran kolica je mogućnost podešavanja, ne samo točkova, već i naslona što znači da će vam ovaj model kolica biti dugotrajno rešenje - dok je beba mala, naslon ćete postaviti u ležeći položaj, dok ćete, kada dete bude veće i kada bude moglo d sedi, naslon postaviti u takav, sedeći položaj. Upravo zato se mnogi roditelji i odlučuju za kišobran kolica jer znaju da im uz njih više neće biti potrebna nijedna druga!

Manja su i lakša za transport

S obzirom na njihovu konstrukciju i sve funkcionalnosti, kišobran kolica su dosta lakša što znači da ih je lakše i nositi i transportovati što je ženama, kada same izađu sa bebom, od velike važnosti. Takođe, kišobran kolica su i manja, naročito kada se sklope, te zauzimaju manje mesta u prostoru što je velika prednost za porodice koje žive u manjem stanu.

Osim kišobran kolica, ovi proizvodi će vam takođe olakšati novu ulogu roditelja i brigu o bebi, verujte nam!

Krevetac na točkiće

Razume se, krevetac je ključan kada govorimo o celokupnoj opremi za bebe i naravno da ćete ga nabaviti, ali razmislite o tome da pronađete onaj sa točkićima kako biste celokupnu konstrukciju lako mogli da premeštate sa jednog na drugi kraj sobe, čak i kada beba spava. Jako je važno i to da krevetac ima fioku kako biste imali mesta da odložite sve potrebne stvari, naročito ako je bebina soba mala.

Ležaljke za bebe

Ležaljke za bebe će vam biti od velike koristi ukoliko ne želite da beba po ceo dan bude u svojoj sobi, u krevecu, već želite da vam se ponekad pridruži u dnevnoj sobi, ali ne možete stalno da je držite u rukama da biste mogli da obavljate neke druge poslove. Ovako, ležaljke za bebe se mogu postaviti bilo gde jer ne zauzimaju mnogo prostora, vaša beba će uživati, bez obzira na to da li prati šta radite ili spava, a uz to, ležaljke za bebe su tako slatke da nećete moći da im odolite!

Sirupi za suvi kašalj

Noćna mora za sve nove roditelje je trenutak kada se beba razboli. Niti znamo šta je po sredi niti kako da im pomognemo. Često je neophodno, a i pametno, da preventivno nabavimo medikamente koji će nam u hitnim slučajevima pomoći da prebrodimo situaciju do odlaska kod lekara. Alergijski larangitis je najučestaliji problem kod male dece a možemo ublažiti raznim sirupima. Sirupi za suvi kašalj moraju biti prilagođeni uzrastu deteta i spravljeni od prirodnih sastojaka a bez nus pojava.

Neophodno je da se svakako konsultujemo sa pedijatrem ili farmaceutom pre odabira sirupa, ali je činjenica da je sirup za suvi kašalj proverena pomoć i neophodan sastojak svake kućne apoteke.

Roditeljstvo ne mora da bude tako naporno!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA