≫ 

Natalija sa suprugom i decom živi u kamperu, povratak u civilizaciju ne planiraju: "Imamo svoj mir"

Avanture s putovanja svoje četvoročlane porodice mama Natalija često objavljuje na svom profilu na Instagramu

  • 2
Porodica Roditelji dvoje dece žive u kamperu putuju This Adventure Family

Foto: Instagram/thisadventurefamily

I dok se mnogim roditeljima u današnje vreme prigovara jer ne dopuštaju deci da se igraju u blatu i pesku, kao što je to većina dece radila dok su bili mali, jedna mama je odlučila da svoje sinove vaspita i odgaja na sasvim drugačiji način.

Natalija i njen suprug Rajan odlučili su da odustanu od uobičajnog načina života i presele se u kamper sa dvojicom sinova. Njih četvoro su obišli čak 13 država u Americi, a kako kažu planiraju da obiđu i druge države.

Avanture s putovanja svoje četvoročlane porodice iz Amerike Natalija često objavljuje na svom profilu na Instagramu gde je jednom prilikom rekla da njihova deca skoro nikada ne nose obuću.

- Sinovi su na većini fotografija bosi, pa me ljudi često pitaju da li oni uopšte nose obuću - ispričala je Natalija koja je objasnila da deca nose patike samo kada idu u prodavnicu i da čak po asfaltu hodaju bosi.

Kako kaže, ovu odluku je donela kada je pročitala desetine istraživanja u kojima se tvrdi da je za decu zdravo kada hodaju bez obuće. 

- Kad su bosa, deca bolje doživljavaju okolinu što im pomaže u fizičkom i u mentalnom razvoju - objasnila je Natalija koja smatra i da hodanje bez cipela deci poboljšava razne mentalne veštine.

Jednom prilikom, bračni par je objasnio da u kamperu planiraju da žive na "neodređeno", a kako naglašavaju, razlog tome je današnji svet i način na koji on funkcioniše.

- Ovako imamo svoj mir i niko nam ne nameće svoje mišljenje i zakone. Među ljude odemo samo kada odemo na neko turističko mesto ili u prodavnicu, a i to nam bude previše - zaključili su Rajan i Natalija.

Video: Putin otišao u divljinu sibira da sam u planini proslavi rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana N

    26. septembar 2021 | 07:25

    Sve je to lepo kada covek ima para. Mene interesuje gde rade i kako zaradjuju da mogu da zive ovakvim nomadskim zivotom!?

  • Steva

    26. septembar 2021 | 06:11

    Prelepo,ali ja kada ne radim nedelju dana, gotov sam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA