≫ 

Nađa je samohrana majka 14-oro dece: Rodila je šestorke, pa osmorke - evo kako žive

Kao jedinica, ova mlada žena oduvek je priželjkivala da ima brata, sestru i veliku porodicu, i na kraju je to i ostvarila

  • 4
Samohrana mama 14 dece Foto: Instagram/nataliesuleman

Roditeljska uloga nije nimalo laka, čak ni kada se radi o jednom detetu, o kome se u paru vodi računa. Samohrano roditeljstvo posebna je tema i još zahtevnije. A kada pomislite da ima i onih majki koje same gaje više od jednog deteta, jedina prikladna reakcija bila bi duboki naklon.

Amerikanka Nađa Suleman, samohrana je mama čak 14 dece i ona se fantastično snalazi u ovoj ulozi. Kada je rodila osmorke, ljudi su se pitali da li sve može sama, a ona je pokazala da je to i te kako moguće, i to bez većih problema.

Kao jedinica, ova mlada žena oduvek je priželjkivala da ima brata, sestru i veliku porodicu. Nažalost, usled zdravstvenih problema nije bila u mogućnosti da prirodno zatrudni, pa je uštedela novac za veštačku oplodnju i prvo postala mama šestoro dece, a onda ih je želela još.

Kako kaže, kada je zatrudnela sa osmorkama, stomak je počeo da joj raste posle samo devet dana. Posle šest meseci puklo joj je rebro, pa je morala da odleži šest nedelja, kada je o njoj vodila računa njena majka.

Zbog komplikacija u trudnoći, njenih osam beba na svet je došlo carskim rezom, ali su sve bile zdrave. U vreme rođenja dece, ona je bila nezaposlena i živela je sa majkom.

Za sve to vreme se trudila da nađe posao, kako bi uspela da prehrani decu.

Trenutno sa svojom porodicom živi u okrugu Orandž.

Nađa je inače veganka i veruje u moć zdrave ishrane, a deca slede njen primer.

Video: Svaka joj čast: Evo kako izgleda kada ste majka 11-oro dece, koja zbog pandemije ne idu u školu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    12. oktobar 2021 | 17:58

    Ja ti se divim ,i svako postovanje

  • Ooo

    12. oktobar 2021 | 21:47

    Čemu 14toro dece? Pa to ni Misković i Kostić ne bi mogli da iudrzavaju a ne ovakvi ljudi... Dete mora imati svoju sobu il bar dvoje u sobi, patike, exkirziju, a ovako...

  • Filip

    12. oktobar 2021 | 18:12

    Iz krajnosti u krajnost…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA