≫ 

Novopečena mama na meti osuda jer je svoju bebu nazvala "majmunčetom"

Beba je rođena prevremeno, u 37. nedelji

  • 0

Novopečena mama Britni Budi (29), iz Australije, doživela je neprijatnosti na internetu, kada je svoju devojčicu Tejanu od milošte nazvala "majmunčetom".

Naime, njena beba je rođena prevremeno, u 37. nedelji, ali je pomalo neobična došla na svet. Njeno telo je u potpunosti prekriveno dlačicama.

Britni je u izjavi za jedan tamošnji medij objasnila da razume negativnu konotaciju koja stoji iza nazivanja nekoga primatom, ali kaže da to, kada je njena beba u pitanju, nije bio slučaj.

- Na kraju krajeva, to su moji nalozi na mrežama, i moja beba. Ja smatram da je ona savršena, apsolutno sam opsednuta njom, kao i sve mame pretpostavljam - rekla je Britni.

Tejana je inače rođena u 37. nedelji, carskim rezom i bila je teška samo 2,2 kilograma. Njena majka je objasnila da se bebe, koje se rađaju tako male, uglavnom rađaju maljave i da im dlačice služe da ih utople.

- Sve bebe imaju dlačice po sebi dok su u stomaku, nije neuobičajeno da prevremeno rođena deca takva dođu na svet - rekla je novopečena mama.

Devojčica je inače rođena pre vremena jer je njena mama suviše sitna i da je beba nastavila da raste u stomaku, ne bi mogla pravilo da se razvije. Doktori su zbog toga odlučili da se Britni porodi pre termina.

Dlačice sa Tejaninog tela su počele da opadaju, kako je rasla i razvijala se, ali su i dalje primetne na ramenima i licu.

Uprkos negativnim komentarima sa kojima se susrela zbog toga što je svoje dete nazvala "majmunčetom", Britni kaže da se sada šali i govori kako će je izdepilirati.

- Mnogo ljudi mi se javilo i rekli su da su i sami rođeni maljavi, to je sasvim normalna pojava - rekla je Britni i dodala da je negativni komentari ne pogađaju, ali da ipak ne može da se ne zapita, da li je mešanje u tuđe roditeljstvo prihvaljtivo.

Video: Žena pokrenula lavinu komentara, jer je sinu od 2 meseca probušila uši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA