Proglasili smo pobednika nagradnog konkursa ”Tražimo najukusniji praznični recept”

Završen je nagradni konkurs ”Tražimo najukusniji praznični recept” koji je kompanija Zlatiborac organizovala u saradnji s portalom Telegraf.rs

  • 0

Povodom proteklih novogodišnjih i božićnih praznika, osmislili smo nagradni konkurs, kojim, verujemo, da smo podstakli sve učesnike da pošalju recepte za jela koja najbolje umeju da pripreme. Zahvaljujemo se svima na inspiraciji koju su pružili ostalim čitaocima portala, i nadahnuli ih da pripreme jela na osnovu objavljenih recepata, ili da sami pokušaju da osmisle i podele sa nama svoje kulinarske izume.

Foto: Promo

Prvu nagradu, vikend na Zlatiboru za dve osobe, za jelo koje je po oceni stručnog žirija pobednik ovog nagradnog konkursa, osvojila je Milena Radivojević za recept "Venčići od luka". Drugu i treću nagradu, veliki paket „Zlatiborac“ đakonija, osvojili su: Jasmina Milošević za recept “Zakuska & druženje” i Adilja Hodža za recept “Pletenica sa pavlakom i kobasicom”.

Sve što je trebalo da uradite kako biste osvojili prvu nagradu je bilo da nam pošaljete recept i fotografiju vašeg omiljenog jela koje pripremate sa „Zlatiborac“ proizvodima.

ČESTITAMO Mileni i želimo joj nezaboravan vikend na Zlatiboru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA