Kristijan je otputovao čak do Amerike da iznenadi verenicu za njen rođendan, a tek kada je izvadio poklon (VIDEO)

Kada je konačno stigao na odredište, sreo se sa prijateljima koji su mu pomogli da organizuje iznanađenje za svoju voljenu

  • 15

Kristijan Iličić, mladić ih Hrvatske, voli da putuje i do sada je već obišao preko 60 zemalja. Redovno dokumentuje svoje avanture, a njegove fotografije i snimci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Pošto već ima toliko veliku ljubav prema putovanjima nije mu bio nikakav problem da "skokne" do Amerike kako bi iznenadio svoju verenicu Andreu za njen rođendan.

Kristijan je dao otkaz i pošao na put oko sveta: Spavao sam u Etiopiji, skamenio se od divljačkog lupanja, a onda su se otvorila vrata (FOTO)

Kristijan osvaja svet sa svojom prelepom devojkom Andreom: Poručuju nam koji test u životu moramo da položimo (VIDEO)

Naime, posto se njegova verenica nalazi u Džekson Holu u Vajomingu, Kristijan je odlučio da je iznenadi svojom dolaskom i poklonom.

Kada je konačno stigao na odredište, sreo se sa prijateljima koji su mu pomogli da organizuje iznanađenje za svoju voljenu.

Kako bi iznanađenje bilo potpuno i kako ona ne bi odmah saznala da jo on došao, Kristijan je na rođendansku zabavu došao obučen u kostim lava i predao joj poklon i poruke.

Andrea je bila izuzetno dirnuta pažnjom svog verenika i u jednom trenutku se čak i rasplakala.

Onda je Kristijan skinuo kostim sa glave i iznenadio svoju verenicu. Ona je u prvom trenutku ostala bez reči, a onda mu je poletela u zagrljaj.

Ovakav njegov gest je oduševio Kristijanove pratioce na društvenim mrežama koji su pohvalili njegovu romantičnu stranu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    14. avgust 2017 | 14:31

    Ma idi covevece rasplaka me.

  • Toma

    14. avgust 2017 | 14:42

    Romantika cini cuda!;A,prava iskonska ljubav kao u ovom slucaju je pecat kada se vole uzajamno!?Nema daljine za spoj ljubavi i braka!!?Dva srca su se spojila lepotom duse i tela!?Hvala Bogu da je sto vise ovakvih i slicnih primera!/Neka im je srecno i dugovecno!!!

  • Jana

    14. avgust 2017 | 18:12

    Ajoj prelepooooooo ,a gde je meni jedan ovakav ?za ovakvog bi svet okrenula i zvezde s neba skinula......malo ih je,premalooooooooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA