Sajamski popusti i do 50% u agenciji Viva Travel

Pažnja, pažnja! Povodom  41. Međunarodnog Sajma turizma koji se održava od 21.-24. februara, u turističkoj agenciji „Viva travel“ počeli su veliki sajamski popusti i trajaće do kraja Sajma turizma

  • 0

Iskusni putnici dobro znaju da je ovo period kada pronalaze najbolje aranžmane po niskim cenama  za pre svega, predstojeću letnju sezonu. Pojedini hoteli u Turskoj i Grčkoj imaju popuste i do 50 pa i 60 odsto, a uz to kvalitet i uslugu na visokom nivou. Osluškujući želje i potrebe putnika, agencija „Viva trevel“ je uvela neke novine u svoju ponudu, pa se tako ove sezone mogu naći paket aranžmani sa autobuskim prevozom na 5, 10, 15 i 20 noćenja u poznatim grčkim letovalištima – Asprovalta, Stavros, Nea Vrasna, Halkidiki, Parga, Sivota, ostrva Tasos i Lefkada.

SAJAMSKI POPUST od 20% odnosi se na aranžmane autobuskog i sopstvenog prevoza u Grčkoj. Ukoliko ste ljubitelji grčkih ostrva kao što su Krf, Kefalonija, Krit , Skijatos i koristite avionski prevoz,  sajamski popust za takve aranžmane je 10%. Saznajemo i to da je ove godine veća potražnja za letovalištima u Turskoj i Egiptu u odnosu na prošlu godinu. U skladu sa tim, agencija „Viva travel“ je pripemila široku ponudu hotela kategorizacije do 5* u Antalijskoj i Egejskog regiji. Većina tih hotela za porodice daju dodatne pogodnosti kao što je GRATIS smeštaj za decu do 13 ili 14 godina.

SAJAMSKI POPUSTI do 24.02. za poznata turska letovališta na 10 noćenja:

ALANJA / avion + smeštaj.................do 45%

ANTALIJA, Lara / avion + smeštaj.....do 40%

BELEK / avion + smeštaj....................do 60%

KEMER / avion + smeštaj..................do 40%

SIDE / avion + smeštaj......................do 45%

MARMARIS / avion + smeštaj...........do 35%

BODRUM / avion + smeštaj..............do 40%

KUŠADASI / avion + smeštaj.............do 40%

Mesut Hotel 4* u Alanji je samo jedan od hotela koji se izdvaja svojom all inclusive uslugom i više nego pristupačnom cenom od 313€ za polaske u junu, uz aktuelan sajamski popust. Topla preproruka je i hotel KleopatraMicador 4* koji je smešten u samom centru Alanje, a na samo 200m od peščane plaže. Njegova cena po osobi sa svim odobrenim popustima se kreće od 321€ za polaske u junu. Svi turski hoteli pružaju pregršt zabavnog sadržaja za celu porodicu. Čitav kompleks otvorenih bazena za odrasle i decu možete naći u htelima koji pripadaju regiji Side, kao što su Grand Prestige 5*, Otium Eco Club Side 5*, Otium Hotel Seven See 5*. Poznato je da je usluga, hrana, gostoprimstvo domaćina na zavidnom nivou.

Foto: Promo

Još niže cene se mogu naći za letovanje u Hurgadi i paket aranžman od 10 noćenja / all inclusive usluga. Za polaske u junu cena hotelskog smeštaja se kreće od 171€ po osobi (kao što je hotel Elysees 4*), dok je za dvoje dece do 7 godina smeštaj besplatan.

Pre leta dolazi nam proleće i prolećni praznici poput Uskrsa i Prvog maja. U agenciji “Viva travel” su se pobrinuli i za takozvana city break putovanja koja takođe imaju svoje sajamske popuste.

- Većina naših putnika pored letnjeg odmora planira i prolećna putovanja, posebno za uskršnje i prvomajske praznike. Sada je prava prilika da neka od njih rezervišu po sniženim cenama. Do 24.02. na sve evropske metropole odobrava se sajamski popust od 10% i odnosi se na autobuske, avionske i kombinovane aranžmane. Posetite naše poslovnice ili jednostavno svoje mesto rezervišite online prekosajta www.vivatravel.rs  – poručila nam je Tanja Živanov, marketing menadžer.

Foto: Pixabay

Svakako će vam značiti snižena cena ako planirate da posetite dugo željeni Lisabon i to baš za Praznik rada kojima čak pet rezervisanih datuma polaska (27./28./29./30. april i 01. maj).

Foto: Promo

Čarter letom možete direktno u Rim po ceni od 360€ i provedete pet nezaboravnih prazničnih dana. Italija u proleće inspiriše svim čulima jer su svi njeni gradovi tada i najlepši. A za leto rezervišite ostrva Sardiniju ili Siciliju, prave dragulje Mediterana.

Foto: Pixabay

Leto je u agenciji “Viva travel” već stiglo, a na vama je da li ćete biti dovoljno mudri i brzi da uživate u njemu najbolje što možete.

Sve popuste i rezervacije možete ostvariti u poslovnicama agencije u Krunskoj 48 i Bulevaru Mihajla Pupina 10, YUBC – Beograd kao i u Novom Sadu – Železnička 13 (tele: 011/78 52 800 i 021/21 55 315). Ukoliko niste u mogućnosti da ih posetite, svoje putovanje možete uvek online rezervisati preko sajta www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA