≫ 

Dženifer Aniston i Bred Pit živeli su u velikom luksuzu, a sada je njihov nekadašnji dom ponovo na prodaju (FOTO)

Kada se ljudi raziđu njihovi raskošni domovi svedoče o ljubavi koju su nekada imali

  • 2

Vila na Beverli Hilsu u kojoj su tokom braka živeli Bred Pit i Dženifer Aniston na prodaji je i možete je kupiti ukoliko na računu imate 56 miliona dolara.

Sagrađena je 30-ih godina, ima skoro 1.115 kvadratnih metara, 4 spavaće sobe, teretanu, bazen, teniski teret i toranj.

Foto: Profimedia

Raskošna vila nalazi se na imanju od 4.800 kvadratnih metara, dizajnirao ju je holivudski arhitekta Valas Nef, a prvobitno j ebila izgrađena za glumački bračni par Frederiha Marča i Florens Eldridž.

Par je kuću kasnije prodao bogatoj naslednici i filantropu Valis Anenberg koja ju je prodala advokatu Kenu Zifirenu. 2001. godine Dženifer i Bred su kupili kuću za 13,1 milion dolara, renovirali su kuću i ugradili topli granitni pod u kuhinji, privatnu sobu za projekciju filmova i drveni pod u barskoj sobi uvezen iz 200 godina starog dvorca u Francuskoj.

Foto: Profimedia

Sadašnji vlasnik Džonatan Bruks je kuću kupio 2006. godine nedugo pošto se par razveo i napravio je izmene kao što je teniski teren i odvojeni deo za goste.

Unutrašnjost vile je uređena čistim linijama, s velikim prozorima i tamnim podovima, u neutralnim tonovima i s kamenim površinama kroz čitavu kuću. U prostranoj glavnoj dnevnoj sobi nalaze se prozori koji sežu od poda do stropa s pogledom na deo dvorišta s bazenom te elegantni kamin od mramora koji prostoru daje toplinu.

Foto: Profimedia

Soba za presvlačenje je dovoljno velika za 20 ljudi, a kuhinaj je ukrašena prelepim crno belim pločicama, mramornim policama i impresivnim šporetom.

(Telegraf.rs/zadovoljna.dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA