≫ 

Poneli smo pasulj iz Beograda i skuvali ga u apartmanu u Grčkoj: To je zasmetalo samo Srbima

 ≫ 

Čini se da je među ljudima u Srbiji postalo sramota da kuvaju na moru

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Tork
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tork

    13. jun 2019 | 12:25

    Samo da pitam, da li je u redu ako kuvam punjenu papriku. Pasulj mi teško padne pa imam gasove u moru i smeta mi kada plivam jedino je dobro za ubrzanje.I da papriku kupim u Makedoniji a meso i pirinač ponesem od kuće.

  • Rozi

    13. jun 2019 | 11:42

    E pa ovako. Ja i moja porodica obozavamo grcku. Idemo vec 20 godina. Unajmljujemo apartmane a to znaci komplet 2 sobe obavezno terasa i kuhinja. Kosta svake godine 50 do 70 eura dan plus takse. Nije bitno ili preko agencija ili bukinga. Kuvamo da. Kupujemo meso da. Spremimo nesto sto moze da se jede dva dana (gulas, sataras, snicle u sosu) nije bitno. Isprzimo jaja sa sa paprikom i lukom ili zbuckamo poparu sa fetom. Jedemo grcki jogurt i fetu koje nikad takve necemo pojesti iz uvoza u Srbiji. Kupimo povrce na pijaci fenomenalno je. Kupimo Ulje i zacine i fetu da ponesemo u srbiju obavezno. I nevidim problem u tome. Gazde gde god odemo pozovemo da nam se pridruze a onda i oni nas na svoj rucak u grckom stilu. Svratite na neki giros uglavnom jer deca traze ili odete van mesta u kom ste na rucak jednom u 10 dana. I po cemu je to paradajz turizam. Sve u svemu uzivamo svi iz porodice i to najvise u druzenju. Naravno tu je i more i setnja. Bitno da nam je lepo a sta rade drugi to nas ne interesuje. Jos nam se od grka niko nije zalio zasto se oseca crni luk kad se dinsta ili sta ti ja znam. Oni obilato koriste crni luk u svojoj kuhinji i koliko znam nimalo im ne smeta. Vole bogami i nasu kuhinju.

  • ja to tako

    07. jun 2019 | 11:05

    Ja nisam u situaciji da obitujem po restoranima sa svojom porodicom ali nisam bas toliko ni luda da kuvam po ceo dan ... elektricni gril-svez brancin,orada grcka salata i eto rucak za deset minuta ko u restoranu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA