Bila je ubeđena da joj je to najgori dan u životu, a onda joj je stigao TELEGRAM! (FOTO)

Ova romantična priča predstavlja dokaz da samo jedna sitnica može čitav život da vam preokrene na način na koji se ni u najluđim snovima niste nadali

  • 8

Tog sivog sumornog decembarskog dana Marija P. bila je ubeđena je da joj se život raspada. Kolege s posla su je izbegavale i imala je utisak da je pred otkazom, a pritom je posumnjala i da je dečko vara s njenom najboljom drugaricom.

EVO KAKO DA POŠALJETE TELEGRAM IZ INOSTRANSTVA U SRBIJU: Sada to možete da uradite LAKO I BRZO! (FOTO)

Dok je tako očajna sedela za svojim kancelarijskim stolom, ubeđena da joj predstoje najgori novogodišnji i božićni praznici u životu, neko je pokucao na vrata.

Podigla je glavu i kad je ugledala kurira koji svojoj ruci drži telegram, kroz glavu joj je prošlo: “Dobro, šta još danas može da pođe po zlu?”.

Uzela je kovertu i drhtavim rukama krenula da je otvara, ubeđena da telegrami donose samo najgore vesti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Međutim, kad je ugledala sličicu plišanog medvedića koji u zagrljaju drži ružu, potpuno se zbunila.

Otvorila je telegram i imala je šta da vidi. Njen voljeni Marko odlučio je da je zaprosi! U prvom momentu pomislila je da je u pitanju neka neslana šala.


Foto: Telegraf Foto: Telegraf

No, kad je podigla glavu, ugledala je Marka koji kleči pred njom, s prstenom u ruci!

Nije mogla da veruje šta se dešava! Iza Marka je stajala ne samo njena najbolja drugarica Sanja, već i sve njene kolege s posla, sa širokim osmesima na licima!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako se ispostavilo, tih dana Sanja je zaverenički pomagala Marku da odabere pravi verenički prsten za nju, a kolege i šef su bili hladni prema njoj, plašeći se da se ne izlanu i ne pokvare iznenađenje.

Kao što i pretpostavljajte, Marija je Marku rekla “da” i pristala da se uda za njega, a sada je sigurna da je čekaju najdivniji i najsrećniji praznici koje je ikada doživela.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ukoliko i vi želite nekome nešto ovako važno da poručite ili čisto želite da dragoj osobi ulepšate dan, čestitate slavu, rođendan, rođenje bebe ili neki praznik, to možete da uradite iz svoje stolice, ako odete na sajt Telegram.rs, i to u samo tri klika.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    16. decembar 2015 | 16:03

    Ja bogami rekoh dobila nasljedstvo 100 miliona eura,hahahahaha,pih samo me pare zanimaju:)))

  • Mld glas

    16. decembar 2015 | 13:25

    Zene ko zene...

  • Kastig

    16. decembar 2015 | 16:20

    Sta ti je zensko, mozes joj radit sta hoces,priredis joj neko iznenadjenje i sve zaboravi :-) Svaka cast Marku na ideji :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA