NI KRIVA NI DUŽNA: Zbog RETKOG POREMEĆAJA koji ima - svakom muškarcu PRESEDNE SEKS sa njom

Redak poremećaj napravio je od njenog svakodnevnog života pravi pakao

  • 1

Dvadesetogodišnja Džesika Sauthal iz Velike Britanije pati od poremećaja koji se manifestuje svaki put kada se nasmeje ili doživi orgazam.

Stvari koje muškarci tokom seksa uopšte ne primećuju

Da li uska vagina garantuje bolji seks?

Ko je vlasnica NAJVEĆE VAGINE NA SVETU - i još 5 SULUDIH svetskih rekorda u seksu

Reč je o narkolepsiji s katapleksijom što znači da svaki put kada doživi jake emocije njeni mišići se opuste i ona izgleda kao da spava.

Dijagnoza joj je postavljena još dok je bila tinejdžerka, jer joj se tada dešavalo da zaspi na časovima. Kada je počela da se zabavlja sa svojim partnerom Juniorom Santijagom, kombinacija oba stanja dovela je do toga da ona izgleda nezainteresovano. Ona je morala da mu objasni o čemu se radi i pripremi ga za ono što će se desiti, ali je svesna da je cela situacija užasna.

Foto: Facebook/Jessica Southall

Sa 16 godina dobila je prvi napad i dešavalo joj se da spava i po 13 sati zbog čega se podvrgla pregledima koji su trajali mesecima. Zbog poremećaja ona može da zaspi u toku dana, da ima napade iznenadnog sna, uspavanu paralizu, halucinacije i katalepsiju.

Iako izgleda kao da spava, nesrećna žena je potpuno budna, a ne može da odgovori dok emocije ne prestanu. Katapleksija je privremeni gubitak kontrole nad mišićima što uzrokuje slabost i mogući pad. Imala je napad i kad se porađala, a kako bi sebi olakšala smislila je plan kako će reagovari kad joj se desi napad.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desha

    21. septembar 2017 | 09:40

    .... smislila je plan...... i.....? Sad mi treba da zamišljamo kakav je to plan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA