≫ 

Proglašena je za ženu u najboljoj formi na svetu, a sada otkriva da je to zbog 7 stvari koje nemaju veze sa teretanom (FOTO)

Za dobar izgled nije vam potrebna samo teretana već i neke aktivnosti van nje

  • 3

Kada je australijska atletičarka Tia-Kler Tumej proglašena za najfit ženu na svetu na ovogodišnjim krosfit igrama, bilo je to priznanje za njenu snagu i umeće.

Obavezno IZBEGAVAJTE ove vežbe ako želite da SMRŠATE

Takmičenje je obuhvatilo izazove u aerobiku, dizanju tegova, prevazilaženje prepreka, plivanje i bacanje. Nije sve u vežbanju u teretani već je za nju jako važan i način života i dobro izbalansirana ishrana.

-To što sam proglašena za najfit ženu na svetu je samo priznanje da sav moj trud nije bio uzaludan i da se isplatio, rekla je ona.

A post shared by Tia-Clair Toomey (@tiaclair1) on

Kao i svaki profesionalni atletičar, ona zna da se ne dešava sve u teretani i ona veruje da smo ono što jedemo. Ona unosi dosta voća i povrća, prati makroishranu koja joj dozvoljava da prati šta jede.

A post shared by Tia-Clair Toomey (@tiaclair1) on

Za nju je dovoljno sna krucijalno jer njenom organizmu treba odmor od napornog vežbanja. Uvek se trudi da spava sedam do osam sati, a kako bi lakše zaspala sluša muziku koja je relaksira.

Ova uspešna atletičarka ne upoređuje se sa drugima i ne zavidi konkurenciji već se iskreno divi ljudima koji vode zdrav život.

A post shared by Tia-Clair Toomey (@tiaclair1) on

Stres je prisutan i u njenom životu, pa je s toga okružena ljudima koji joj pomažu da izađe na kraj s njim. Njena najveća podrška su suprug i trener, a kako bi se izborila sa stresom ona se uvek okružuje ljudima koje voli, piše Womens health mag. Takođe, trudi se da se drži što dalje od negativnih misli i da se posveti vežbanju koje joj vraća elan.

A post shared by Tia-Clair Toomey (@tiaclair1) on

Za profesionalne atletičare sav posao i trud se svodi na teretanu, ali je mnogo važnije ono što se dešava van tih zidova i šta je to što vas pokreće. Ona obožava duge šetnje plažom sa svojim psima, odlazak na kampovanje i skijanje na vodi. Trudi se da njeni treninzi budu što raznovrsniji i nikako dosadni.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desha

    22. decembar 2017 | 08:47

    Užas,na šta liči,sva modra i napumpana,pa jel to žena? Ni ž od žene.

  • XYZ

    22. decembar 2017 | 10:33

    Idi bre...uplasih se...ko jos moze da se meri sa nasom Ivanom i Anom..

  • Gaga

    24. decembar 2017 | 06:59

    Savrsena, svaka cast. Po crossfit sposobnosti daleko ispred Ane i Ivane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA