≫ 

Pogledajte šta može da vam se desi ako muškarac ne opere ruke pre seksa

Oprečna su mišljenja o dodirivanju intimnih delova tela i čistoći ruku

  • 2

Još dok smo bili deca, naučili su nas da peremo ruke nakon upotrebe toaleta, a neki to rade i pre vršenja nužde i dodirivanja intimnih delova tela tokom seksa.

Otkriveno koliki procenat SRBA PERE RUKE posle odlaska u toalet - a tek kad vidite naše komšije

Pokrenuta je čitava debata na internetu o tome treba li i kada prati ruke kada koristimo toalet ili stavljamo prste na intimne delove, svoje ili tuđe. Rukama dodirujemo različite površine pa se na njima nalaze opasne bakterije koje mogu da nam ugroze zdravlje, ali i zdravlje našeg partnera. Ovo su samo neka od iskustva i mišljenja ljudi koji su izneli svoj stav o tome treba li prati ruke pre nego što dodiruju vagine svojih devojaka.

Foto: Profimedia / Pre seksa obavezno operite ruke.

- Ja moram da piškim svaki put kada stignem negde, tako da skoro uvek su mi ruke čiste nakon korišćenja prevoza i slično. Ovo je odličan način da zaštitite hranu, oči ili usta od bakterija. Ali, kada sam pijan i kada me mrzi da perem ruke, ne bih se usudio da stavim prst pod mikroskop i pogledam šta se sve nalazi na mojim rukama, rekao je Martin.

Jedan momak je otkrio da ne trči odmah u toalet pre seksa kako bi oprao ruke, kao što ne trči odmah ni pošto se ljubi sa devojkom da pere zube, piše womenshealthmag.com.

- Mislim da je to totalno neromantično. Nisam neodgovoran i operem ruke skoro uvek pre nego počnem da se mazim sa devojkom. Trudim se da operem ruke, telo i zube pre nego dođem u kontakt sa vaginom, otkrio je Kris.

Foto-ilustracija: Profimedia/Prljavim rukama ugrožavate i svoje kao i zdravlje vaše partnerke.

Neki muškarci prosto ne razmišljaju o tome, a jako je važno da ne dodiruju intimne delove partnerke rukama na kojima su bakterije.

- Nikada nisam razmišljao o tome, tako da ne perem ruke pre nego je dodirujem. Tuširam se pre seksa pa se to valjda i računa, zabrinuto je priznao Danijel.

Najviše sreće izgleda imaju devojke čiji partneri imaju naviku da stalno peru ruke i održavaju nokte urednima. Čistoća je ipak pola zdravlja. Najbolja stvar u svemu ovome je ta što većina muškaraca urinira pre seksa kako ne bi prekidali odnos i tom prilikom obavezno operu ruke pa kada dođu do partnerkinih intimnih delova tela one su čiste.

VIDEO Da opere ruke mora, ali u krevetu može da prdi koliko hoće... to je zdravo:

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    28. april 2018 | 14:19

    Zasto je res samo o prljavim muslarcima ?. Nit su svi muskarci prljavi , nit su sve zene ciste. Zenski seksualni organ je unutrasnji , pa stim , moze doci , kao sto vec i jeste , do velikih zaraznih bolesti ako se higijena ne odrzava . Niko nije imun na seksualno-prenosive bolesti danasnjice , ali mi tesko pada , sto su muskarci uvek «dezurni krivci».

  • VladimirR

    8. maj 2018 | 09:53

    Devojke koje su voljne da se poFataju sa muškarcem, jednostavno neka nose hirurške rukavice u tašni. U momentu kada požele akciju, vađenjem rukavica iz tašne će momku nedvosmisleno dati do znanja da su spremne za tu vrstu korespodencije i zaštitiće svoje zdravlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA