≫ 

Ovo je veličina brushaltera koja žene čini najsrećnijima

Konačno je otkriven razlog zašto je ženama toliko bitno koju veličinu brushaltera nose

  • 0

Baš kao i ljudi, ženske grudi dolaze u svim oblicima i veličinama. Sa veličinom korpica brushaltera u rasponu od AA do K i više od toga, ni jedan par grudi nije isti. Ipak, nedavna studija pokazuje da je veličina grudi koja žene najviše čini srećnima, veličina C.

Tokom studije je više žena koje su nosile veličinu C reklo da su zadovoljne svojim grudima u poređenju sa drugim veličinama. Nacionalna britanska anketa koju je sprovela ordinacija za kozmetičku hirurgiju "Solicitors" je ispitala 871 ženu o tome šta misle o svojim grudima.

Približno 39 procenata žena sa C korpicama je reklo da vole svoje grudi, i da im se ta veličina više sviđa od drugih, uglavnom zbog toga što im "ne smetaju u svakodnevnim aktivnostima".

Sledeća veličina koja je budila najviše sreće kod žena je bila veličina D i DD, sa 37 procenata žena koje su rekle da vole tu veličinu, a zatim 34 procenta sa A i AA veličinom.

4 "bikini frizure" koje će biti apsolutni hit ovog leta

Posle njih dolazi E veličina, sa 29 procenata žena koje su zadovoljne tom veličinom, ali samo 27 procenata žena je zadovoljno svojom B veličinom. Veličina koju najmanje žena voli je D ili DD veličina, sa samo 11 procenata žena.

I pored širokog spektra mišljenja, bez obzira na veličinu korpica, 38 procenata žena je reklo da im ne smeta veličina grudi koje imaju. A dodatnih 25 procenata je reklo da voli svoje grudi i da je zadovoljno svojom veličinom.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER / Najomiljenija veličina grudi među ženama je C veličina

- Veoma je ohrabrujuće čuti da većina žena u Velikoj Britaniji ima pozitivan odnos prema svojim grudima i da samo 18 procenata ipitanica razmatra kozmetičku hirurgiju. - rekao je Majkl Saul, partner u "Solicitorsu".

Po receptu naših baka: Obrišite bore, uklonite bubuljice i osvežite kožu

Zanimljivo je i to što je otkriveno da veličina grudi može uticati na ličnost žene. Žene sa najvećim i najmanjim veličinama su rekle da su grudi imale veliki uticaj na njihov život. Nekih 27 procenata žena sa E veličinom korpi grudnjaka smatra da su njihove grudi uticale na njihovu ličnost, kao što je to reklo i 25 procenata žena koje su nosile veličinu korpica A ili AA.

Istraživanje je bilo anonimno, a jedna žena je otkrila: "Morala sam da naučim kako da se oblačim i ponašam, jer, pošto su moje grudi velike, automatski se smatraju nepristojnim, hiperseksualnim ili neinteligentnim."

- Ako bi bile veće, mislim da bih bila sigurnija u sebe. Ne bih ih pokazivala svuda okolo, ali bih se osećala bolje. - rekla je druga žena.

Foto: Profimedia/Alamy / Žene sa najmanjim ili najvećim grudima su najmanje zadovoljne svojom veličinom

(Telegraf.rs / Izvor: nypost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA