≫ 

Vežbe za savršene trbušnjake koje možete da radite uvek i svuda

Kada ste na odmoru ili vas mrzi da idete u teretanu treba vam neka zamena za klasičan trening

  • 0

Postoji mnogo vežbi za stomak koje možete da radite u teretani, ali oblikovanje stomaka je moguće i kod kuće kao i na bilo kom drugom mestu ukoliko znate koju vežbu trebate da praktikujete.

Vežbe koje uvek možete da radite jesu vežbe za stomak u stajaćem položaju. U tradicionalnim vežbama za stomak, uvek trebate da legnete na pod. Ove tri vežbe to ne zahtevaju, zato ih možet eizvoditi čak i u pauzi za ručak.

Kombinacija psa i mačke

Za ove vežbe za trbušnjake ne morate da ležite na podu. Foto: pixabay.com

Stanite uspravno, a onda se lagano u struku savijte napred. Podignite jednu nogu i održavajte ravnotežu drugom. Savijajte naizmenično ruke u laktovima ka gore, a kada želite da podignete trening na viši nivo ubacite tegove kao dodatno opterećenje. Ponovite vežbu u par serija od 30 do 45 sekundi.

Podizanje nogu u stajaćem položaju

Podignite ruke iznad glave i podižite naizmenično suprotnu nogu i suprotnu ruku. Ponovite za svaku stranu u par serija od po 30 do 45 sekundi.

Čučanj i podizanje kolena

Začinite klasičan čučak i gledajte kako vam trbušnjaci rastu. Foto: Pixabay.com

Uradite klasični čučanj i kada se podignite podignite i koleno ka grudima. Ponovite u par serija od po 30 do 45 sekundi.

Predlažemo da svaku vežbu ponovite u tri serija, a kasnije kako vam trening i kondicija budu napredovali možete da povećavate broj serija i dužinu intervala.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA