≫ 

Kim Kardašijan za doručak pije smuti od koga bi se svima zgadio život

Taman kad pomislimo da nas starleta ne može iznenaditi, ona to i uradi

  • 6

Porodica Kardašijan je poznata po tome što se čudno hrani, između ostalog, a neke namirnice koje jedu navode nas da se baš zapitamo da li je sve u redu sa njima.

Kim je šokirala sve svoje pratioce kada je na Instagramu objavila stori na kome je prikazala zeleni smuti od morske mahovine.

smuti Foto: Pixabay.com

Naizgled je prikazala uobičajeni doručak: jaja, male kobasice, avokado tost i zeleni smuti. U opisu slike je napisala da je sve to na tanjiru biljna hrana, samo ne znamo gde se jaja tu uklapaju.

Kim nije jedina koja pije ovakav smuti jer se recepti nalaze svuda na internetu. Ističe se da ovaj smuti ojačava imuni sistem i pomaže u lečenju infekcije. Odličan je izvod kalijum hlorid koji se bori protiv upala i deluje kao prirodni antibakterijski i protiv virusa.

Kim Kardašijan, Kim Kardashian, 2019 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: Tanjug/AP

Morska mahovina je crvena alga koja sadrži sastojke poput, bromina, sumpora, selen, proteine, pektin, cink, vitamin C i B.

Potencijalne negativne posledice nisu još uvek poznate, ali se savetuje oprez ženama koje su trudne ili doje. Može da dovede i do neke alergijske reakcije kod ljudi koji su alergični na neke morske plodove. Pre upotrebe, posavetujte se sa lekarom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA