• 6

Kim Kardašijan za doručak pije smuti od koga bi se svima zgadio život

Taman kad pomislimo da nas starleta ne može iznenaditi, ona to i uradi

  • 6

Porodica Kardašijan je poznata po tome što se čudno hrani, između ostalog, a neke namirnice koje jedu navode nas da se baš zapitamo da li je sve u redu sa njima.

Kim je šokirala sve svoje pratioce kada je na Instagramu objavila stori na kome je prikazala zeleni smuti od morske mahovine.

smuti

Foto: Pixabay.com

Naizgled je prikazala uobičajeni doručak: jaja, male kobasice, avokado tost i zeleni smuti. U opisu slike je napisala da je sve to na tanjiru biljna hrana, samo ne znamo gde se jaja tu uklapaju.

Kim nije jedina koja pije ovakav smuti jer se recepti nalaze svuda na internetu. Ističe se da ovaj smuti ojačava imuni sistem i pomaže u lečenju infekcije. Odličan je izvod kalijum hlorid koji se bori protiv upala i deluje kao prirodni antibakterijski i protiv virusa.

Kim Kardašijan, Kim Kardashian, 2019 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

Foto: Tanjug/AP

Morska mahovina je crvena alga koja sadrži sastojke poput, bromina, sumpora, selen, proteine, pektin, cink, vitamin C i B.

Potencijalne negativne posledice nisu još uvek poznate, ali se savetuje oprez ženama koje su trudne ili doje. Može da dovede i do neke alergijske reakcije kod ljudi koji su alergični na neke morske plodove. Pre upotrebe, posavetujte se sa lekarom.

Komentari

  • Brana

    Ih...cega se ona nije sve nagutala...

  • Sonsi

    Dao bi ti ja jedan smuti ujutru a jedan uvece pred spavanje

  • Suzana

    Sve sto je vezano za morske plodove i more obozavam i aminujem

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima