Američki glumac smršao 30 kg i postao neviđeni frajer, a sve zahvaljujući jednoj prostoj stvari

Američki glumac Kris Prat doživeo je pravu transformaciju tela

  • 3
kris prat Foto: instagram.com/prattprattpratt/

Kris Prat (40) težio je čak 127 kilograma pa je proteklih nekoliko godina posvetio mršavljenju. Sa 30 kilograma manje izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Za potrebe nove uloge mora još više da oslabi, a obožavaocima na Instagramu otkrio je da je sva tajna u ispijanju tečnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

- Za potrebe snimanja novog filma "Ghost Draft" moraću da oslabim još koji kilogram. Za sada sam oslabio 5 kilograma, ali mora još. Otkriću vam šta sam radio. Voda! Ako se pitate kako da počnete da gubite kilograme- počnite da pijete vodu, odmah, poručio je glumac.

- Ne morate da preterujete s vežbanjem. Samo voda, voda i voda. Urinirajte tri puta pre 10 ujutru, probajte, savetuje Kris.

Kris Prat Chris Pratt Foto: Profimedia/Everett

Glumac je otkrio kako ga je njegov brat motivisao na ovom putu jer je on imao problem s prekomernom težinom, a danas izgleda sjajno.

Kris Prat Chris Pratt Foto: Shutterstock

- Ne smete da pijete pivo, jedete hamburgere ili bilo šta prženo i naravno bez ugljenih hidrata. Takođe, morate da vežbate 5 puta nedeljno, zaključio je Kris.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    29. avgust 2019 | 15:43

    Dok sam pila pivo svaki dan u smiraj dana posle posla imala sam liniju bolje od devojke a sad samo šlaf oko stomaka.Pivo ne goji to je laz

  • Dusan

    30. avgust 2019 | 13:00

    Kako su ti kuci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA