Zbog tangi je dobila apsces i umalo umrla: Sada je podelila sa svima užas koji je proživela

Žena je završila na hitnoj operaciji zbog tanga gaćica

  • 12
Hilari Cink Foto: Printskrin Instagram/hillary.zinks

Amerikanka Hilari Zink je zbog previše čestog nošenja tanga gaćica završila na hitnoj operaciji, a njen život je bio ugrožen.

Hilari Zink je na Tik Tok platformi objavila snimak koji otkriva kako je umalo izgubila život zbog donjeg veša, a njena šokantna priča je od tada postala viralna, prikupivši više od pet miliona pregleda.

U videu pod naslovom:„Ovako su me tange poslale na Odeljenje za hitnu pomoć“, Hilari je sa korisnicima ove društvene mreže podelila kako je izgledao neverovatan niz događaja.

Prvo što je osetila jeste bio bol koji se javljao u predelu zadnjice. On je trajao nedeljama, a zatim se toliko pogoršao da je jedva izdržala letenje avionom, kada se sa jednog puta vraćala kući.

Nakon što nije mogla da ‘sedi uspravno’, a bol uporedila sa ’hemoroidima’, Hilari je zatražila savet od svoje mame.

 

@hillary.zinks GET CHECKED if you have new symptoms you have and NO IDEA why ! It can save your life♬ original sound - Hillary Zinks

- Rekla sam mami da ne znam šta nije u redu sa mojom zadnjicom i da me boli već par nedelja. Tražila je od mene da pogleda. Pokazala sam joj, ali ništa čudno nije mogla da primeti. Rekla sam joj da nisam pala i da ne znam zašto me boli, a majka mi je odmah predložila da idemo u Hitnu pomoć - ispričala je mlada žena.

Ispostavilo se da je Hilari mogla da umre da nije sledila savete svoje majke.

- Hitno sam operisana. Imala sam apsces. Lekar mi je rekao: Hvala bogu što ste došli, jer vas je ovo moglo ubiti - priča u svom Tik Tok snimku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hillary Zinks (@hillary.zinks) on

Objasnila je da su hirurzi morali "da iseku deo kože" da bi se iscedila rana, a Hilari je priznala "da je apsces mnogo smrdeo". Nakon operativnog zahvata, medicinska sestra je Hilari previla sa gazom.

- Dakle, tange koje sam nosila izazvale su mikroskopsku posektinu koja se inficirala i koja je mogla da me usmrti - objašnjava.

Smatra se da se posektina razvila u pilonidalnu cistu, koju NHS opisuje kao: „malu rupu ili čvorić koji se formira u koži, odnosno na području trtice“

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hillary Zinks (@hillary.zinks) on

Hiljade ljudi su komentarisale video, a druge žene tvrde da im se isto dogodilo i to češće nego što mislite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hello

    29. oktobar 2020 | 17:08

    Zadnjica se i opere, ne menjaju se samo gace...

  • Eksokustodijan

    29. oktobar 2020 | 16:31

    Сигурно купила на снижењу танге са натписима: Јануар, Фебруар, март.... и носила их сходно називу.

  • Ako

    29. oktobar 2020 | 16:53

    Ako,samo nosite tange.....ima i drugih bolesti,koje tange NE REKLAMIRAJU! a još OSTAVLJAJU dugotrajnije posledice!!?!! Ako vas interesuje:JEDINO BELI PAMUCNI VEŠ nije opasan po zdravlje,u boji i koji nije pamučna,TAJ VES JE OPASAN!Ali to nigde ne možete zbog reklama da saznate.......jer ne bi bilo prodaje.....i velike zarade.....i oko deset bolesti,za koje vam niko neće reći,da su od PLASTICNOG VESA,U BOJAMA. OSNOVNE STVARI.....ALI,NEMA VEZE,ZARADICE NA OPERACIJI,NA PREVIJANJU,SVE U SLUZBI ZARADE!!!!! NAŽALOST,ZDRAVLJE SE VISE NE PAZI,jer samo bolest ZARADJUJE!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA