≫ 

Za 9 meseci smršao je 76 kilograma: "Zbog debljine nisam mogao da se igram sa svojim sinom"

Prošle godine, tokom karantina, Tim je odlučio da smrša jer je tada imao najviše vremena da se posveti sebi

  • 4

Tim Keršou (29) iz Engleske težio je 168 kilograma. U martu prošle godine je zbog porodice odlučio da smrša. Za period od 9 meseci izgubio je čak 76 kilogama, zahvaljujuči zdravoj ishrani i vežbanju na sobnom biciklu.

Svako veče kada bi došao sa posla, Tom se osećao prilično iscrpljeno, a pravi razlog bila je njegova prekomerna težina. Prošle godine, tokom karantina, odlučio je da smrša jer je tada imao najviše vremena da se posveti sebi.

- Radim u restoranu brze hrane i tokom prvog lokdauna, kada je sve bilo zatvoreno, doneo sam tu odluku. Jednog dana šetao sam sa svojom porodicom, došli smo do stepenica, a ja sam rekao supruzi da želim da se popnem trčeći, tako je sve počelo - priseća se Tim.

Najviše je želeo da izgubi kilograme zbog svog sina Abela i supruge Rebeke, koja je u to vreme nosila njihovo drugo dete.

- Porodica me je najviše podstakla. Moja supruga je tada bila trudna, a ja sam želeo da lepo izgledam na fotografijama kada se dete rodi - doda je Tim.

Zbog kilaže nije mogao da se igra sa sinom, uvek je bio umoran. Njegova supruga u početku je mislila da je sve to luckasto, ali je kasnije shvatila koliko je predan i da postiže rezultate. Gubitak kilograma Tim pripusuje zdravoj ishrani i vežbanju na sobnom biciklu.

- Prvih mesec dana sam izgubio oko 12 kilograma, ali onda sam počeo da gubim oko 3 kilograma na svake dve nedelje. Bilo je jako teško i dramatično - rekao je i dodao kako ga njegov otac, koji ga zbog pandemije nije video duže vreme, nije prepoznao.

Tim sada živi zdrav način života i vozi biciklistički maraton kako bi prikupio novac za dobrotvornu organizaciju koja pruža smeštaj porodicama dok su njihova bolesna deca u bolnici.

Takođe veruje da njegova priča može da nadahne i druge koji žele da promene svoj život i da prekomerna telesna težina nije "doživotna kazna", piše Daily Mail.

Video: Čvarkov Đorđe iz stvarnog života: Ples ovog lika je najčudnija stvar ovog leta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ToX

    22. april 2021 | 18:18

    Па ваљда је требао да смрша због здравља,а не због игре са сином,јбт.е ко је овде луд...

  • Zak

    22. april 2021 | 17:33

    Haha, sa sinom :)

  • Lala

    22. april 2021 | 19:09

    Bolje si pre izgledao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA