PROLEĆE JE STIGLO: Vreme je za preuređenje doma! (FOTO)

Moguće je osvežiti enterijer vatrometom prolećnih boja i udobnih materijala, uz minimalan napor i trošak. Važno je da ste spremni da eksperimentišete

  • 2

Veliko prolećno raspremanje doma najčešće se povezuje sa zvukom usisivača, mirisom sredstava za čišćenje, penjanjem na merdevine, satima provedenim u gumenim rukavicama i umorom, ali, konačno, i uživanjem u čistom i urednom životnom prostoru. Međutim, proleće budi i inspiraciju i želju za energičnijim bojama i novim dekorativnim detaljima. Čak i male promene će učiniti da zaista osetite osveženje u svom enterijeru.

Ako želite da napravite manje, a ipak vidljive promene u vašem prostoru – tepih jarkih boja je uvek dobra odluka. Takođe, podna lampa od ratana već samim materijalom poziva na izlazak u prirodu. Ili, izaberite dekorativnu tablu koja popravlja raspoloženje već prvim pogledom na reči: „Da su poljupci lišće, dala/dao bih ti šumu.“

Tešku posteljinu, zamenite laganom satenskom u boji lavande, a svoj nameštaj u dnevnom boravku osvežite dekorativnim jastucima u veselim bojama. Ako ste odlučili da organizujete sitnice u domu, prave korpe mogu da pomognu, ali i ukrase vaš prostor.

Čak i kada servirate svoje kulinarske specijalitete, trebalo bi to da činite sa stilom, uz romantičan servis i nezaobilazni prolećni cvet – lale. A prve zrake sunca, uz prvu jutarnju kafu, upijajte na svojoj terasi ili u bašti.

Foto: Emmezeta/Promo Foto: Emmezeta/Promo

Ma koliko terasa bila mala, uz pravi nameštaj može postati kutak za uživanje.

Sve je samo pitanje vaše mašte i spremnosti da eksperimentišete i ne zaboravite: I mala promena, ako je prava, može dati novi duh celom enterijeru.

Foto: Emmezeta/Promo Foto: Emmezeta/Promo

Sve ideje za prolećno preuređene doma možete naći u Emmezeti. Za predloge za uređenje doma po super cenama kliknite na EMMEZETA AKCIJA ZA MART i saznajte o aktuelnim popustima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    26. mart 2016 | 00:11

    Bas sam juce renovirala terasu,postavila drvene plocice i posadila cvece,uzivancija.

  • Skoda

    25. mart 2016 | 23:46

    Био сам данас у Емецети, имају савршен баштенски намештај, купио сам сто и 6 столица... Хајде Сунце ти си на потезу :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA