ZAČINJENA BRAZILKA: Ovakva frizura “tamo dole” je hit sezone!

Leto se bliži, pa je pravo vreme da se već sad opredelite za to koju ćete intimnu frizuricu šetati ispod bikinija. Naš predlog je da poslušate najseksepilnije žene sveta - Francuskinje

  • 11

Da vam ispod donjeg dela kupaćeg ne bi izvirivao šumarak, neophodno je uraditi bini-depilaciju. Takođe, i muškarci vole kad žene imaju kreativnu frizuricu Venerinog brega.

BRAZILSKA DEPILACIJA: Ovo su stvari koje morate da znate pre nego što počupate dlake

BRAZILKA, ČIROKANA, ŠUMARAK: Evo koja intimna frizura je najzdravija!

Ako ste još niste odlučile na koji način ćete počupati malje sa intimne regije, možda ne bi bilo loše da isprobate najnoviji trend depiliranja kojeg su lansirale francuske dame – “začinjenu brazilku”.

U pitanju je metoda uklanjanja suvišnih dlačica s intimnog područja koja ima veze s pariskim metroom. Ova intimna frizura pravi se tako da se uklone sve dlačice, a jedino se na Venerinom bregu ostavi uspravna pravougaona trakica veličine karte za pariski metro, odnosno širine 2 ili 3 prsta, prenosi Zadovoljna.

Foto: Foter/torbakhopper Foto: Foter/torbakhopper

Možete se odlučiti i za drugi oblik - trougao okrenut naopačke. Dlačice se uklone i sa stidnih usana, ali ostave se one između polutki guzova.

Ova “začinjena brazilka” kod Francuskinja je puno popularnija nego klasična, metoda kojom se uklanjaju ama baš sve dlačice (tri od 10 Francuskinja biraju brazilsku depilaciju).

Još jedna intimna frizura u Francuskoj proživljava preporod, a to je “uredno podšišan šumarak”, kod koje se uklanjaju samo “nevaljale” malje koje vire iz gaćica, a ostale se samo podšišaju makazama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....♡....ivana

    8. maj 2016 | 23:46

    Ja ovako vec godinama...:-)...samo podsisana linijica 1-2cm.......a ostatak gladak...:-)

  • Metro

    9. maj 2016 | 09:53

    Ako je neko skoro isao u Pariz nek mi posalje tiket za metro, da ne idem namjenski, molim vas.

  • Van2

    8. maj 2016 | 23:41

    Eee?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA