≫ 

Imam dečka koji je DUPLO MLAĐI od mene - ovo su 4 NAJVEĆA problema koje imamo u VEZI

Ovo je ispovest žene, koja je ljubav svog života pronašla na društvenoj mreži Tinder gde je upoznala 15 godina mlađeg momka

  • 11

Razlika u godinama između partnera mnogo znači i prema istraživanjima znatno utiče na trajanje veze. Ipak, postoje žene, kojima to ne predstavlja problem i koje ljubav pronalaze u mnogo mlađim muškarcima.

 PISMO RAZJARENE SVEKRVE: Moj sin ima 26 godina, a njegova "devojka" 45! Kako da ih razdvojim?

Da li je za ozbiljnu vezu bolja veća ili manja razlika u godinama?

ZA LJUBAV GODINE NISU BITNE: Koja je poželjna razlika u godinama

Bio je prilično stidljiv, nosio  je naočare za vid i bio je dečak  zarboljen u telu odraslog muškarca. Pozvao me je da izađemo, a jedini problem je bio što sam tada imala 36 godina, a on 21, iako je govorio da mu je 23.

Izlazak je usledio nedelju dana kasnije, uzeli smo kafu za poneti i seli na klupicu u parku. Bio je nervozan, stalno je dirao i nameštao kosu. Sećam se da sam bila blesava i pričala neke urnebesne priče koje su se dogodila u vreme dok se on nije ni rodio.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Mislila sam da će to biti samo avantura, prolazna stvar dok ne pronađen nešto novo, ali ispostavilo se da je on bio pravi. Najveći problem predstavjalo je to što nismo imali nekih zajedničkih tema. recimo nije nije gledao, ali ni čuo za film Top Gan! Zapitala sam se šta radim sa mlađim muškarcem?

Biti u vezi sa tolikom razlikom u godinama je konstantan posao. Pojavljuju se mnogi problemi koje normalne veze nemaju i ako imaju, rešavaju se potpuno drugačije.

Ovo su neki od naših izazova:

1. Komunikacija i iskustvo

Moj partner nikada nije imao devojku pre toga. Njegovo ljubavno iskustvo bilo je ravno nuli, za razliku od mene, koja sam imala nekoliko dugoročnih veza. Naša komunikacija išla je od vikanja do potpune tišine, zbog njegove nemogućnosti da funkcioniše u svetu odraslih. Veza i dalje funkcioniše, ali ključ su vreme i upornost. Vremenom smo sve više razumeli jedno drugo, iako on i dalje zanemi kada mu nešto ne odgovara ili razveze jezik kada mu tema odgovora.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

2. Prtljag

Ono što bi stalo u moja tri kofera, on bi spakovao u jedan ranac. Morala sam s time da se pomirim. Nije on kriv zbog ljubavnih neuspeha u prošlosti ili što ima 23 godine, a nema iskustva. To je posledica zabavljanja sa mlađim muškarcem. Fokusirala sam se na to ko je. Bilo je teško, ali bar sam naučila da se spakujem uredno i brzo.

3. Biološki sat

Nisam bila sigurna da želim decu, ali iznenada u 37 godini taj zvuk kazaljki i tik-tak počeo je da otkucava glasnije u mojoj glavi. Kako sam mogla da očekuje od 23-godišnjeg momka da želi istu stvar. On je jedva mogao da organizuje noćni izlazak, a kamoli da ostane sam sa bebom.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Na moju sreću, nije se uplašio predloga, iako možda nije najbolje vreme da misli o tim stvarima. Dala sam mu mogućnost da ode, ali on je to odbio i odlučio da ostane, što znači da moji jajnici neće morati da čekaju drugog muškarca.

4. Finansije

Ne kažem da sam bila puna para, ali ovaj dečko je živeo od nedelje do nedelje, pozajmivao je novac od roditelja i drugara, a i dalje ponekad ostane bez kredita na mobilnom. Za razliku od njega, ja sam kuću napustila sa 17 godina, nikada nisam imala kreditnu karticu i dospela u dugove. Naučila sam ga da ima obaveze i da mora da plaća račune. Sada imamo zajednički račun i štedimo zajedno.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Moramo da budemo svesni da smo odabrali ovaj odnos i da se razlika u godinama nikad neće umanjiti. Svaki dan moramo da radimo na našoj vezi i napredujemo. Ne samo da se on promenio, već sam to učinla i ja.

On me je naučio da cenim male stvari i uživam u životu. Ponekad me zasmeje, a ponekad ostanem šokirana kada kaže da ne  zna ko je Dejvid Bouvi i misli da je prdenje zabavno. Dobra stvar u svemu je što je u stanju da pojede 10 big mek obroka, a da se to ne primeti na njegovom stomaku.

Ono što posebno cenim je što nikada ne odustaje od nas i drži me za ruku svako veče kada idemo na spavanje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    17. maj 2017 | 23:56

    Glupo je generalizovati ovakvu vrstu veze. Sve je to individuàlna stvar.

  • perhan

    18. maj 2017 | 00:03

    blasfemija, cista perverzija, ona u klimaksu a njemu jos nije okostala grudna kost...

  • Kemis

    18. maj 2017 | 09:54

    Zato mali moze do zore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA