U ŠTIKLAMA BEZ MUKE: Sprej protiv bolova u stopalima

Revolucinarni sprej za stopala, s blagim anestetikom, pružiće olakšanje svim modno osvešćenim damama koje obožavaju da nose visoke potpetice

  • 0

Ako ste i vi ludi za vrtoglavo visokim potpeticama, ali ih se često odričete zbog nesnosnog bola u stopalima, znajte da će uskoro ovaj problem postati prošlost. Plastični hirurg iz Los Anđelesa osmislio je revolucionarno rešenje koje će vas oduševiti.

U pitanju je “Heel No Pain”, sprej za stopala s blagim anestetikom koji samo treba naprskati na tabane i pete, a bol će nestati kao rukom odnešen.

- Bez obzira na to koliko su vaše štikle visoke, nakon apliciranja spreja bol u stopalima će utrnuti na barem nekoliko sati. Ovo je sasvim dovoljno vremena da bez muke pregurate svaku glamuroznu zabavu – rekao je izumitelj, dr Rendal Hejvort, iz kompanije “Biochemistry”.

Mala bočica ovog magičnog spreja može se kupiti po ceni od 15 američkih dolara, dok veće pakovanje košta 32 dolara.

- Kako stvari stoje, ovaj proizvod će postati uobičajen u svakoj kući, poput aspirina – smatra doktor Hejvort.

Foto-ilustracija: Biochemistry.la

On je ovaj genijalni sprej plastični hirurg i njegov stručni tim razvijali su punih dve godine.

- Ideju su mi dale žene koje su od mene zahtevale da im napravim posebne uloške za jagodice na tabanima, koje će biti prilagođene neudobnim štiklama za posebne prilike. Međutim, neophodno bi bilo za svaki par cipela da se pravi po jedan i to prilagođen stopalima svake dame ponaosob. Probali smo sa injekcijama, ali one su em bolne, em nisu davale dovoljno dobre rezultate kod svih – objašnjava doktor.

“Heel No Pain” je analgetik pomešan sa supstancom koja greje prodirući duboko kroz kožu i na taj način sprečava osećaj pritiska i bol.

Za razliku od injekcija, ovaj sprej ne utiče na receptore bola u stopalima, zadužene da mozgu refleksno pošalju informaciju ako smo nezgodno stali i preti nam opasnost od uganuća ili preloma.

- Moram da priznam da, kao pratilac modnih trendova koji voli da nosi lepo stilizovane cipele i aktivno se bavi sportom, često i sam patim od bolova u stopalima, tako da sam razvio ovaj sprej kao olakšanje za sve nas – ponosan je doktor Hejvort.

(Telegraf.rs / Daily Mail / Biochemistry)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA