Ako guglate ovu rečenicu, mogu da vas uhapse!

Ko bi rekao da će jedna rečenica otkucana na Google-u biti glavni dokaz na sudu

  • 2

Da svako može da vidi šta ste pretraživali na internetu, potvrdiće vam primer Amande i Kodija Dejvisa iz Kolorada. Par je naime rešio da zbog siromaštva i kockarskih dugova opljačka banku, a pre same akcije odlučili su da "proguglaju" kako su ljudi najčešće uhvaćeni posle pljačke.

Oni su svoju ideju sproveli u delo, pa su tako iz banke odneli svega 600 dolara. Međutim, nisu očekivali da će "guglanje" na telefonu biti jedan od glavnih dokaza koji će ih odvesti pravo u zatvor.

Amanda je tokom pljačke bankaru prosledila ceduljicu na kojoj je pisalo "Izvadi novac i stavi ga u torbu". Nakon što je uspela da ukrade skoro 600 dolara, radnik je počeo da viče "Ova žena je upravo uzela novac od mene! Opljačkan sam!".

Policija je Amandu i Dejvida jurila automobilima, a par je uhvaćen nakon što su im policajci probušili gume na vozilu. Nakon hapšenja Amanda je priznala da je sve bila njena ideja, i da Kodi ne bi sve to uradio da nije bilo nje.

Par je izjavio da im je bilo dosta siromaštva u Teksasu, pa su se zato između ostalog odlučili za pljačku. Amanda i Dejvis su su optuženi za zločinačku zaveru i pljačku.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA