NOVA OPCIJA NA FEJSU KOJU STE SVI ČEKALI: Evo o čemu se radi!

- Smatramo da ova opcija olakšava deljenje linkova ka sajtovima na mobilnim telefonima, bilo da je reč o interesantnom članku, smešnom video-snimku ili omiljenom receptu - istakao je Tom Vitnah, jedan od inženjera u Facebooku

  • 0

Facebook je u svojoj najnovijoj verziji mobilne aplikacije dodao jednu novu funkciju koja je sigurno promakla mnogim korisnicima.

Za Facebook Messenger vam više ne treba profil na čuvenoj društvenoj mreži!

Naime, popularna društvena mreža omogućila je svim korisnicima deljenje linkova sa interneta, bez potrebe da na mobilnim telefonima otvaraju internet pretraživače i traže željeni sajt.

Sve što je potrebno da uradite kako biste sa prijateljima podelili neki link, jeste da pronađete ikonicu linka koja se nalazi odmah iznad tastature prilikom objavljivanja novog statusa.

Nakon toga, u novootvorenom prozoru unećete ključne reči pomoću kojih ćete pronaći željeni link.

- Smatramo da ova opcija olakšava deljenje linkova ka sajtovima na mobilnim telefonima, bilo da je reč o interesantnom članku, smešnom video-snimku ili omiljenom receptu - istakao je Tom Vitnah, jedan od inženjera u Facebooku.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA