PANCIRNI HTC: Smartfon zaustavio metak i spasao život vlasniku

HTC EVO 3D primio je metak umesto svog vlasnika i spasao mu život, nakon što je pljačkaš zapucao na službenika benzinske pumpe u Kaliforniji

  • 14

Razbijeni ekran HTC EVO 3D sa jasnom rupom od metka, jedina je posledica potencijalno kobne pljačke u kojoj je mobilni telefon spasao život službenika benzijske pumpe u Kaliforniji.

Smartfoni ne prestaju da iznenađuju mnoštvom opcija. Oni su i radio i televizor, i foto-aparat i kamera, mere nam puls, rade nam kao sekretari, arhiviraju nam dokumenta, polako nam osvajaju i čula mirisa i uopšte, svakim danom sve više su nam prvi saputnik u životu.

Ipak jedna usluga koja nije predviđena proizvođačem uključena je spontano u HTC EVO 3D. Događaj više podseća na priče iz rata, kada bi tabakera ili Biblija u džepu košulje zadržala metak podalje od srca.

Naime, neimenovanog službenika benzijske pumpe u Kaliforniji pljačkaš je primorao da otvori sef. Ali kad službeniku to nije pošlo za rukom, pljačkaš je sasuo nekoliko metaka u njegovom pravcu i pobegao.

Čudom, nijedan metak nije pogodio službenika, sve dok se nije mašio svog mobilnog telefona. HTC EVO 3D bio je smrtno ranjen, nakon što je preuzeo metak namenjen njegovom vlasniku. Tada je bilo jasno da je jedan metak bio u smrtonosnoj putanji na kojoj se HTC EVO 3D našao.

Pljačkaš je u bekstvu, a srećni vlasnik HTC EVO 3D je prošao s manjim povredama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    29. oktobar 2013 | 12:37

    Sad HTC da mu pokloni jedan ONE...

  • Aleksei

    29. oktobar 2013 | 13:45

    I da je tacna ova informacija,zamislite tek sta bi bilo da je covek posedovao 3310,a ne htc.Rikoset bi se dogodio! :)

  • beast from the East

    29. oktobar 2013 | 12:42

    sada neka pocnu da prave pancire od neispravnih smart telefona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA