≫ 

Uperite telefon u osobu koja vas nervira i pucajte: Nova kontroverzna aplikacija izazvala haos u svetu (VIDEO)

Aplikacija Mobile Gun omogućava korisnicima da "upucaju neprijatelje" koristeći augmentovanu realnost

  • 3

Ukoliko se nekada osećate toliko isfrustrirano u prisustvu šefa, prijatelja ili porodice, i kroz glavu vam prolazi misao da biste želeli da nestanu sa lica Zemlje, to možete da uradite virutelno sa novom kontroverznom aplikacijom koja je osmišljena tako da smanji agresivnost kod korisnika.

Zbog igranja video-igrica možete da umrete: Ovo se dešava vašem telu kada satima sedite za kompjuterom!

Aplikacija Mobile Gun omogućava korisnicima da "upucaju neprijatelje" koristeći augmentovanu realnost, piše "Daily Mail".

Igračima su na raspolaganju pištolj, puška, snajper i bazuka.

Sve što je potrebno uraditi jeste pokrenuti aplikaciju, uperiti telefon u pravcu osobe koja vam ide na živce i sačekati da kamera "nanišani" metu. Potom je na vama da je virtuelno "izrešetate" kako god i koga god želite.

I dok tvorci smatraju da je ova aplikacija samo zabavna, drugi tvrde da nasilne igrice mogu da dovedu do nasilja u realnom životu.

Pucanje prate i određeni krvavi vizuelni efekti, kao i zvuk.

- Ukoliko volite oružje, a ne možete da ih koristite u pravom životu, ovo je aplikacija za vas - ističu iz indijske kompanije Tigsel koja je i kreiralala Mobile Gun.

Igrači moraju da se uloguju sa svojim Facebook profilom pre nego što dođu do dela u kojem biraju oružje. Takođe, tvorci igre pozivaju ljude da se međusobno izazivaju tako što će virtuelno upucati prijatelja i to sve snimiti i objaviti na društvenim mrežama.

Printskrin: Youtube/ TIGSEL

Pucanjem igrači skupljaju poene kojima kasnije mogu da kupe novo oružje.

Igrica Mobile Gun je besplatna i možete je preuzeti OVDE.

Pogledajte video:

Šta vi mislite o ovakvim igricama, da li one suzbijaju nasilje i agresiju ili ih podstiču? ostavite nam odgovore u komentarima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA