≫ 

Grobar krenuo u samoubilačku misiju biciklom u Albaniju: Odmah je dobio i poruku od navijača Skenderbega! (FOTO)

Dragan Šibalić, poznati navijač crno-belih koji obilazi planetu biciklom krenuo je put Albanije na put od 850 km

  • 8

Već je zbog Partizana prelazio i po 5.000 kilometara (išao u Rusiju), pa Draganu Šibaliću neće biti teško da odveze i 850 km koliko ima do Elbasana.

Tamo će crno-beli u četvrtak (19. oktobar)igrati meč sa Skenderbegom u okviru Lige Evrope.

Dragan je inače poznat po svojoj ljubavi prema Partizanu, ali i sportu uopšte, a svojevremeno je dolazio i u Granadu na Mundobakset 2014 zbog naših košarkaša,

- Nije puno trebalo da razmišljam kada je Partizan u pitanju i kad se neke stvari poklope po mojoj meri...5 minuta planiranja, ranac na leđa i upravo krenuo punom parom za Boljevac na kup utakmicu protiv Rtnja sutra, zatim odatle za Surdulicu gde u nedelju Partizan igra protiv Radnika i na kraju pravac Elbasan protiv Skenderbega (19. oktobar).

Trasa: Kraljevo-Kruševac-Paraćin-Boljevac-Soko Banja-Niš-Crna Trava-Surdulica-Vranje-Kumanovo-Skoplje-Tetovo -Ohrid-Elbasan... 850km ( gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari samo tebi verni samo tebi odani) - napisao je Šibalić na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Facebok/Dragan Šibalić

O misiji Šibalića, mnogi bi rekli i pravoj samoubilačkoj, jer je pitanje na kakvu će dobrodošlicu naići u ovoj zemlji, očigledno se pročulo i u Albaniji.

Verni navijač Partizana je objavio na svom Fejsbuk profilu da je dobio poruku jednog albanskog navijača, koji mu je poželeo dorodošlicu.

Printskrin: Youtube/TheJurgen80
Printskrin: Youtube/TheJurgen80

- Ti si pravi navijač. Apsolutno si dobrodošao u Albaniju, kao i svi ostali fudbalski navijači. Je*eš prošlost, političare i nacionalna sra**. Nadam se da će Skenderbeg i Partizan da odigraju fer utakmicu. Želim ti srećan i siguran put - Kevin Belegu.

Utakmica između Skenderbega i Partizana na porgramu je 19. oktobra od 21.05 u Tirani. Oba tima iz dosadašnjih utakmica imaju po jedan osvojeni bod.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA