X FACTOR: Ovo niste mogli da vidite u direktnom prenosu! (FOTO)

Otkrivamo vam ko je bio od finalista najnervozniji, ko je u bekstejdžu jeo pljeskavice i pio pivo, kako su se članovi žirija ponašali dok su na televiziji išle reklame i ko je novinarima pevao na uvce

  • 18

Događaj o kome se već uveliko priča jeste sinoćno superfinale "X Factora". Popularno muzičko takmičenje obeležile su mnogi detalji, od pobednika Daniela Kajmakoskog, nastupa ostalih takmičara, kao i stvari koje su se dešavale iza kulisa.

Sat i po pre početka šoua, superfinalisti su spremali za svoje predstojeće nastupe. Daniel, "Doktori" i ostali smenjavli su na tonskim probama, a nakon završetka odlazili su u svlačionicu.

Superfinalisti, šetkajući se hodnicima "Arene", priznali su da su imali pozitivnu tremu i svi do jednog istakli da jedva čekaju počnu sa nastupima.

Među njima svakako je bio najveseliji i najopušteniji Maid. Momak iz Orašja i student novinarstva bio je non-stop najsmejan, slikao se sa fanovima, a u jednom trenutku posetio je prostoriju gde su se nalazili novinari.

Možda ga je i usrećilo što mu je Emina predložila da joj peva čitavu noć...

- Pozdrav za kolege - rekao je Maid pripadnicima sedme "Sile", kojima je ne dugo zatim zapeo jednu izvornu narodnu pesmu na makedonskom jeziku.

Da podsetimo, Hećimović je završio takmičenje na trećem mestu, a nakon eliminacije nije pokazivao znakove nervoze i bio je više nego komunikativan. Maid je takođe dobio i poljubac od obožavateljke.

S druge strane, promenljivog raspoloženja bila je Tamara Milanović, drugoplasirana u "X Factoru".

Devojka iz Majura, koja je između svojih nastupa nosila različite odevne kreacijama, je u pojedinim trenucima delovala pomalo nervozno, zabrinuto ali i umorno.

Međutim, iako je kod Milanovićeve bila primetna pozitivna trema, ona je dogurala do samog kraja šoua. Pogledajte kako se Tamara pripremala  za jedan od njenih finalnih nastupa.

Daniela, Lukijana, Tamaru, Maida i "Doktore" došli su da podrže njihove kolege kolege koje su ranije ispale iz "X Factora". Fifi Janevski i Haris Ćato su deo finala posmatrali iz već pomenute prostorije za novinare uz sok, pivo i pljeskavice.

Na kraju, bivši finalisti "X Factora" su međusobno nazdravili.

"Doktori", koji su u prvoj rundi bili eliminisani zajedno sa Lukijanom, bili su mahom razočarani ispadanjem iz šoua. Uroš Turkulov je odmah nakon eliminacije otišao da prezalogaji nešto, dok je najmlađi član benda Marko Balbalanović zaplakao.

Međutim, raspoloženje ovog 18-godišnjeg momka je ubrzo poboljšalo, a slobodno vreme je iskoristio da se slika i sa mnogobrojnim fanovima u "Areni", kao i njegov kolega iz benda Predrag Antić.

Doktori su nastavili da se fotkaju.

Svojih pet minuta imao je i žiri. Budući da se takmičenje odužilo, Kristina je odlučila i da prezalogaji nešto.

Takođe, članovi žirija su razmenjivali i oštre poglede, kao što je ovaj Eminin prema Kristini.

Možda je bila ljubomorna na Kristinino bujno poprsje, koje je zasenilo sve u studiju?

Emina se istinski nasmejala nemačkom bendu "Madlick", koji je nastupio u revijalnom delu.

Vremenom, u "Areni" je počelo da biva izuzetno toplo...

... a Željko je odlučio i da popije nešto...

Inače, Joksimović je došao na veliko finale "X Factora" zajedno sa suprugom Jovanom, koja uskoro treba da se porodi.

Pobednik Daniel Kajmakoski bio je oduševljen posle trijumfa u "X Factoru".

Talentovani Makedonac je svoju radost podelio i na konferenciji za medije, a fotografima je pozirao sa makedonskom zastavom.

Za svaku pohvalu bila je i voditeljka, Ana Mihajlovski Grubin, koja je zablistala u kreaciji optočenoj kristalima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko važan

    24. mart 2014 | 17:33

    Kristina puca na sve strane...

  • Natasa

    24. mart 2014 | 18:18

    Ne razumem zašto je toliko isticana zastava, čija god da je jer takmičenje nije bilo međudržavno već muzičkog karaktera. Koliko je bila smešna ona malena makedonska voditeljka na kraju programa dok je skakutala po bini sa zastavom sva opčinjena... Totalno bezveze.

  • UFFF OPET

    24. mart 2014 | 21:44

    Ja ne znam sta je vama ljudima.Vama je sve politicki obojeno.Pa vi nemate apsolutno nikakve srece u zivotu,msm nije nikakva tajna da je Danijel najtalentovaniji a da Tamara koja je "nasa" kreci ko gavran.I sad mi neko manje talentovan trebao da pobjedi jer je Srbin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA