STANIJA TUŽNA: Novak je prelep, al' znam da nikada nećemo biti zajedno

- Mnogo je fin i lepo vaspitan. Na pravi način predstavlja našu zemlju. On je muškarac kakvog svakog devojka može samo da poželi - rekla je Dobrojevićeva

  • 4

Stanija Dobrojević, koja je tokom vikenda navijala za Novaka Đokovića protiv Rodžera Federera na teniskom turniru u Monte Karlu, istakla je da joj je žao što je Nole izgubio na ovom susretu.

- Novak mi je najbolji frajer među sportistima. Iako svi moji prijatelji kažu kako je ružan, meni je on baš lep - rekla je Stania za "Blic", koja za najboljeg srpskog tenisera ima samo reči hvale.

- Znam da nikada nećemo biti zajedno, niti o tome razmišljam, ali sve u vezi sa njim je u vezi je za divljenje. Mlad, lep, uspešan. Mnogo je fin i lepo vaspitan. Na pravi način predstavlja našu zemlju. On je muškarac kakvog svakog devojka može samo da poželi - navela je Dobrojevićeva.

Da podsetimo, Stanija je pre nekoliko godina prisustvovala Noletovim mečevima US Openu, a čak je iskoristila priliku da se fotografiše sa Novakom i da se upozna sa njim.

- S obzirom na to da faktički živim u Americi, nisam želela da propustim priliku i uživo pratim meč. Novak je na terenu neprikosnoven. Navijala sam iz sveg glasa za njega - rekla je ova srpska lepotica.

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draga Stanija

    21. april 2014 | 13:35

    Svaki drugi momak u Srbiji je kao Novak Djokovic, jedina razlika je u tome sto skoro niko nema para kao Novak... Tako da...znamo mi sta ti zelis ;)

  • Dag

    21. april 2014 | 13:14

    To postaje manija ,/kao da je bitno/,sta je rekla Stanija!...

  • stevan

    21. april 2014 | 15:30

    Nije Nole njoj toliko lep,koliko njoj ocajnicki treba sponzor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA