Končita ipak ne dolazi na gej paradu u Beogradu! (FOTO)

- Činjenica je da bi njeno gostovanje u Srbiji privuklo veliku medijsku pažnju, ali sad jednostavno nema dovoljno vremena da se organizuje Končitin dolazak na Paradu ponosa - kaže LGBT aktivista Boban Stojanović za Telegraf

  • 13

Odmah nakon što je bradata pevačica Končita Vurst pobedila na "Pesmi Evrovizije", pojavile su se nezvanične informacije da bi ona mogla da se pojavi i na beogradskoj "Paradi ponosa" koja se održava od 19. do 31. maja!

Međutim, organizatori gej parade demantuju te glasine i kažu da bi voleli da ugoste Končitu, ali da je nemoguće organizovati njen dolazak u ovako kratkom roku, naročito sada kada je pevačica prebukirana silnim obavezama posle "Evrosonga".

- Činjenica je da bi njeno gostovanje u Srbiji privuklo veliku medijsku pažnju, ali sad jednostavno nema dovoljno vremena da se organizuje Končitin dolazak na "Paradu ponosa". Ona je sigurno privukla ogromnu pažnju svojim nastupom i pobedom na "Evrosongu" i doprinela je da neke stvari koje su smatrane za nenormalne, postanu normalnost - kaže za Telegraf Boban Stojanović, LGBT aktivista i jedan od organizatora gej parade.

On napominje da to nikako ne znači da Končita Vurst neće uskoro posetiti Srbiju.

- Ona je jaka ličnost i uspela je da svojom provokacijom "zapali" Evropu. Svakako da smo zainteresovani da je dovedemo u Beograd, i nastojaćemo da to ostvarimo u narednom periodu - zaključio je Stojanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NBGoran

    13. maj 2014 | 13:38

    Samo nam još TO bradato stvorenje fali!!! Zar to deca da nam gledaju na ulicama

  • русија

    13. maj 2014 | 13:45

    Наравно да не долази кад је неће ни бити !!!!! Бранићемо нашу децу и породицу !!!!!!

  • Jasna

    13. maj 2014 | 13:59

    Neka 'Končita' (ili šta god da je to) ostane u svojoj lepoj...EU. Mislim da ovde (u većini) narod nije toliko izgubio razum pa još uvek zna šta je normalno a šta ne. Srećom pa su mi deca već velika te nema opasnosti da se ugledaju ili na bilo koji način identifikuju sa ovakvim stvorom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA