SEVERINA I MILAN: Zabrinuti smo za bezbednost našeg sina! (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, čak ni ova dramatična situacija nije dovela do otopljenja odnosa između hrvatske pevačice i poznatog bisnismena i Severina već danima ne odgovara na njegove pozive i SMS poruke

  • 5

Nakon što je Severina prijavila policiji da nju i njenog sina Aleksandra prate nepoznati muškarci u Zagrebu, pevačica i njen bivši partner Milan Popović su veoma zabrinuti za bezbednost njihovog deteta.

Međutim, kako saznajemo, čak ni ova dramatična situacija nije dovela do otopljenja odnosa između hrvatske pevačice i poznatog bisnismena.

- Severina već danima ne odgovara na njegove pozive i SMS poruke, što dodatno komplikuje stvari budući da Milan mnogo brine za sigurnost malog Aleksandra - kaže za Telegraf izvor blizak Popoviću.

U međuvremenu, u Zagrebu je priveden bivši policajac koji je navodno bio u grupi koja je, po rečima Severininog menadžera Tomice Petrovića, pratila pevačicu. Međutim, nakon saslušanja, policija je zaključila da u njegovom ponašanju nema bilo čega sumnjivog i da on ne predstavlja opasnost za Severinu i Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    2. jun 2014 | 10:56

    Je...š ti takav život....stalno sa pratnjom i u strahu..

  • Mici

    2. jun 2014 | 11:05

    Stalno promovisu, slikaju i izlazu malog javnosti nije ni cudo da se neko dosetio otmice i lake zarade na istoj....a roditelji bas misle na privatnost mezimca..doticna snima reklame sa malim he he

  • Hmmm

    2. jun 2014 | 10:59

    Opala! Ja sam ocekivao da ce severina milana da optuzi za ovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA