SREĆAN ROĐENDAN: Nik Sloter puni 53 godine (VIDEO)

Na današnji dan 1961. godine rodio se kanadski glumac Rob Stjuart, koji se proslavio igrajući lik čuvenog detektiva u seriji "Tropska vrelina"

  • 7

Na današnji dan davne 1961. godine rodio se glumac Rob Stjuart, koji se proslavio igrajući lik detektiva Nika Slotera u seriji "Tropska vrelina". Ovaj simpatični Kanađanin je kao dečak želeo da se bavi sportom, tačnije hokeja, ali ga povreda omela u tome.

Glumačku karijeru započeo je 1986. godine, a igrajući u komičnoj seriji "Hot Shots". Pet godina kasnije počeo je da snima seriju "Tropska vrelina", koja je u Srbiji i te kako bila gledana.

Lik Nika Slotera, glavnog junaka koga igra Stjuart, korišćen je u sloganima "Slotera Nika za predsednika" i "Svakoj majci treba da je dika, koja ima sina k'o Slotera Nika”.

Pogledajte trejler za seriju "Tropska vrelina":

Takođe, pojavio se i čuveni grafit "Sloteru Niče, Žarkovo ti kliče" koji je bio inspiracija grupi "Atheist Rap" za pesmu "Slaughteru Nietzsche. U Beogradu je čak bila registrovana i grupa građana pod imenom Nika Slotera.

Rob Stjuart je početkom juna 2009. posetio u Srbiju, gde su ga na aerodromu Nikola Tesla okupljeni obožavaoci i novinari dočekali ovacijama.

Kanadski glumac snimio je i dokumentarni film "Slotera Nika za predsednika", a na premijeri u Beogradu poručio je da voli Srbiju.

Pogledajte trejler za dokumentarni film "Slotera Nika za predsednika":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suza za Srbiju

    23. jul 2014 | 23:12

    SREĆAN RODjENDAN! Neka Te prate sreća u životu i uspeh u daljoj karijeri! Simpatična serija i uloga koju je odigrao i koja ga je proslavila! Ne bih imala ništa protiv da je opet gledam! Pozdrav iz Srbije! Od srca!

  • old school

    23. jul 2014 | 22:33

    Onom nazovi drzavnom programu bi bolje bilo da ovakve serije reprizira, a ne Bolji zivot, Srecne ljude...

  • Mr

    23. jul 2014 | 22:12

    Slotere Nice za rodjendan Srbija te klice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA