Kebu umalo ubila struja, a za sve je kriv pas!

- Usled silnog udara, Keba je skočio na sofu gde je nekoliko minuta ležao nepomičan. Od šoka, on nije znao šta ga je snašlo - navodi izvor blizak pevaču

  • 5

Zbog kućnog ljubimca, maltezera po imenu Pako, Dragan Kojić Keba je umalo nastradao kada ga je udarila struja nakon što je uhvatio kabl koji je je pas izgrizao!

- Kebina porodica već godinama ima malog maltezera koji nikada nikakvu štetu nije napravio u kući, sve donedavno kada je izgrizao kablove, zbog čega je Keba mogao da nastrada. Negde predveče, Keba je došao kući i zatekao totalni haos. Keba je počeo da rasprema kuću i bez razmišljanja je golim rukama uzeo izgriženi kabl i doživeo strujni udar. Usled silnog udara, Keba je skočio na sofu gde je nekoliko minuta ležao nepomičan. Od šoka, pevač nije znao šta ga je snašlo. On je pukom srećom izbegao tragediju jer napon u kablu nije bio toliko visok da bi izazvao kobne posledice - ispričao je izvor blizak pevaču.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kimi

    1. septembar 2014 | 20:31

    Ma nije Keba jadan,Keba je glup što je uopšte dozvolio da ga struja uKeba.Mene uKebati neće,jer se neigram sa strujom.Naravno da ga je ubila,to bi bio teški gubitak za estradu i došlo bi do turbulencije i nebo bi plakalo jer je Keba veliki umjetnik.

  • BB

    1. septembar 2014 | 23:21

    Da da pas je kriv naravno ... Hahahah

  • Maja

    1. septembar 2014 | 20:31

    Nikad se gola žica ne uzima bez zaštitne rukavice ili klješta koja imaju zaštitu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA