PUNE RUKE POSLA: Ovakvoj poslastici u noćnom provodu se nismo nadali! (FOTO)

Iza nas je još jedna nezaboravna noć u klubovima, kafanama, splavovima, a sve što vas zanima o žurkama u srpskoj prestonici, možete da pronađete na sajtu beogradnoću.telegraf.rs

  • 0

Kako se zahuhtava prednovogodišnja euforija, provod u beogradskim klubovima je sve bolji, a devojke sve veselije. To pokazuju i noćašnje slike.

 

 

Na portalu Telegraf, u okviru sajta Beograd noću, možete videti šta se dešavalo u najpopularnijim klubovima u srpskoj prestonici, kao što su “Stefan Braun”, “Lavirint”, “Kabare 13″, “Inbox”, “Teatro”,  ”Kafana ona moja”, ”U prolazu”, “Dragstor Play” , “Kafana kod ministra”, “Kafana još ovu noć”, “Top Night”…

 

 

Veoma zanimljivo je bilo i u kafanama “Kod glumca”, “Na vodi”, “Štikla i burence”, “Stara pesma” i drugim nezaobilaznim stanicama za noćni izlazak.

 

 

Na našem portalu možete videti fotografije i žurke koje su obeležile prethodno veče a dalje, zna se! Lajk stranice, šer, a sledeći put se spremite za akciju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA