TVRD JE SRPSKI ORAH: Selma Hajek pucala našem kaskaderu među noge! (FOTO)

Slavna glumica ispalila je nekoliko metaka u Srbina

  • 0

U aktuelnom filmskom hitu "Everli" sa Selmom Hajek, pojavljuje se i srpski kaskader Uroš Ćertić koji je, posle svetske premijere, ispričao interesantne detalje sa snimanja.

- Glumio sam obezbeđenje u zgradi gde živi Everli, koju je glumila Selma. Njen muž me je kao bivšeg policajca unajmio da je ubijem. Selma me je najpre upucala u nogu, a ja sam puzeći otišao da previjem ranu. Onda sam se vratio da završim zadatak i pokušao da je upucam, ali, ona je spretno izvukla mali pištolj iz brushaltera i upucala me prvo u međunožje, pa u glavu - prepričava Uroš detalje sa snimanja.

Ćertić dodaje da se atraktivna glumica u toj sceni postidela:

- Kroz osmeh se izvinila što me je "upucala tamo dole". Nasmejao sam se i rekao joj: "Nema frke, tvrd je srpski orah", a ona se zacenila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Uroš kaže da je Selma pristupačna za kolege glumce, čak i za početnike:

- Ne ponaša se kao razmažena milionerka. Prava je dama. Profesionalna je i nikad ne kasni, a deluje bezbrižno jer ima nekoliko saradnika i obezbeđenje koje je neprestano uz nju. Vrlo je brižna majka, ćerku Valentinu vodila je na snimanja.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA